Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en estem ennyire pofára vagy mással is történt hasonló?
Harmadik házasságom. A férjem jólelkű, de lustácska. Felnőtt gyerekei vannak, azt gondoltam, de jó, nem lesznek nevelési konfliktusok, biztos minden szép és jó, már majdnem önállóak tele tervekkel.
Aztán csak a házasság után derült ki minden kirakat volt. A felnőtt gyerekek életképtelenek, exfeleség folyton bekavar az életünkbe a gyerekek miatt, az egyik gyerek hozzánk költözött, de olyan mintha egy borzzal élnék együtt. A férjem meg mindig a jaj szegény gyerekeimet mantrázza és a jegyesség alatti tervek, közös örömteli időtöltések már elmaradnak. Minden a gyerekeinek a problémái körül forognak. Mintha 5 éves ovisokról lenne szó. Mosok, főzök, takarítok és még a férjem se köszöni meg, nagyjából ugyanannyit keresünk, de én többet vásárolok be, és a kedves gyereke még egy köszönömöt s etud elrebegni vagy épp köszönni se tud. Az ígéretek és az "udvarlás" nem erről szólt ám.
Most ott tartok tombolni tudnék mekkora szamár voltam és valami ágykelléknek és cselédnek kellettem.
Csak te. Így jár, aki nem tanul semmiből.
Harmadik válás is lesz, de te legalább már rutinosan tudod a menetét. 😊😂
Mióta ismerted? Mennyit laktatok együtt esküvő előtt? Mennyit találkoztál előtte a családjàval? Nem is kell válaszolnod, költői kérdés volt.
Megérdemled.
Nem véletlenül mondják, hogy lakva ismerszik meg igazán az ember. Nem értem miért kell állandóan a házasságot erőltetni, úgy, hogy meg sem ismered előtte igazán a másikat. Miért nem elég csak összeköltözni?
Ebben a háasságban így tényleg nem érdemes maradnod. De mostmár tanulj a hibádból.
Szerintem bántani nem kellene a kérdezőt, hogy megérdemelte, egye meg, amit főzött, meg ilyesmi.
Egyáltalán nem kell "megennie" semmit.
Kérdezőt, átkúrtak, nem kicsit, nagyon. Az volt a kampány, ez pedig a való élet. Válj el, semmi okod nincs rá, hogy felvállald ezt az egészet. Viszont most már bírd ki egyedül pár évig, meglátod, nem olyan vészes, jót fogsz nevetni pár év múlva ezen a ballépéseden, az idióta pasin és az istenverte családján. VÁLJ EL!
Jártak igy sokan hidd el, csak általában már az együttélés alatt kiütköznek a problémák, és nem lesz belőle házasság. Amig csak randizgattok meg néha együtt alszotok, könnyű más arcot mutatni.
Válj el mindenképp, be tedd tönkre az eleted egy ilyen bagázzsal.
És legközelebb ismerd meg alaposabban a partnered, költözzetek össze, de nem kell egyből házasodni. Azért csak könnyebb simán csak szakitani és költözni, mint mellé még bíróságra is járogatni.
Atb.szott. Menekulj meg ma es kuldd el a valasi papirokat neki.
Keress egy ugyes ugyvedet.
N/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!