Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak en estem ennyire pofára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en estem ennyire pofára vagy mással is történt hasonló?

Figyelt kérdés

Harmadik házasságom. A férjem jólelkű, de lustácska. Felnőtt gyerekei vannak, azt gondoltam, de jó, nem lesznek nevelési konfliktusok, biztos minden szép és jó, már majdnem önállóak tele tervekkel.

Aztán csak a házasság után derült ki minden kirakat volt. A felnőtt gyerekek életképtelenek, exfeleség folyton bekavar az életünkbe a gyerekek miatt, az egyik gyerek hozzánk költözött, de olyan mintha egy borzzal élnék együtt. A férjem meg mindig a jaj szegény gyerekeimet mantrázza és a jegyesség alatti tervek, közös örömteli időtöltések már elmaradnak. Minden a gyerekeinek a problémái körül forognak. Mintha 5 éves ovisokról lenne szó. Mosok, főzök, takarítok és még a férjem se köszöni meg, nagyjából ugyanannyit keresünk, de én többet vásárolok be, és a kedves gyereke még egy köszönömöt s etud elrebegni vagy épp köszönni se tud. Az ígéretek és az "udvarlás" nem erről szólt ám.

Most ott tartok tombolni tudnék mekkora szamár voltam és valami ágykelléknek és cselédnek kellettem.

2018. okt. 26. 22:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Csak te. Így jár, aki nem tanul semmiből.

Harmadik válás is lesz, de te legalább már rutinosan tudod a menetét. 😊😂

Mióta ismerted? Mennyit laktatok együtt esküvő előtt? Mennyit találkoztál előtte a családjàval? Nem is kell válaszolnod, költői kérdés volt.

Megérdemled.

2018. okt. 27. 07:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig jartatok a házasság előtt? Mert mondjuk egy fél evig, egy évig MAXIMUM lehet tenni a szépet, olyannak lenni, amilyen amugy maga az ember nem. De utána azért meg ha erolkodik is, meg is jatsza magát, kibuknak a jelek. Sztem te vagy inkabb rossz emberismero és túl hamar hozzá mentél. Valj el szépen. Valahol egy negyedik is vár...
2018. okt. 27. 08:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül mondják, hogy lakva ismerszik meg igazán az ember. Nem értem miért kell állandóan a házasságot erőltetni, úgy, hogy meg sem ismered előtte igazán a másikat. Miért nem elég csak összeköltözni?

Ebben a háasságban így tényleg nem érdemes maradnod. De mostmár tanulj a hibádból.

2018. okt. 27. 08:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jártak már így jó páran.Vannak, akik képtelenek tanulni a hibáikból, neked sem sikerült.Tudod, nem kell mindenkivel összeházasodni, aki éppen kéznél van.
2018. okt. 27. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Tippelhetek? Pár hónapig jártatok, randizgattatok, volt pár ottalvás, aztán úgy fél, nagyon max 1 év után esküvő. Persze együttélés nélkül. Nem is ismerted gyakorlatilag azt, akihez hozzámentél. Na, EZT rontod el. Szívesen.
2018. okt. 27. 11:16
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem bántani nem kellene a kérdezőt, hogy megérdemelte, egye meg, amit főzött, meg ilyesmi.

Egyáltalán nem kell "megennie" semmit.

Kérdezőt, átkúrtak, nem kicsit, nagyon. Az volt a kampány, ez pedig a való élet. Válj el, semmi okod nincs rá, hogy felvállald ezt az egészet. Viszont most már bírd ki egyedül pár évig, meglátod, nem olyan vészes, jót fogsz nevetni pár év múlva ezen a ballépéseden, az idióta pasin és az istenverte családján. VÁLJ EL!

2018. okt. 27. 12:19
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Jártak igy sokan hidd el, csak általában már az együttélés alatt kiütköznek a problémák, és nem lesz belőle házasság. Amig csak randizgattok meg néha együtt alszotok, könnyű más arcot mutatni.

Válj el mindenképp, be tedd tönkre az eleted egy ilyen bagázzsal.

És legközelebb ismerd meg alaposabban a partnered, költözzetek össze, de nem kell egyből házasodni. Azért csak könnyebb simán csak szakitani és költözni, mint mellé még bíróságra is járogatni.

2018. okt. 27. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom előtte jártatok, nem egy hét után mentél hozzá??
2018. okt. 27. 13:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Atb.szott. Menekulj meg ma es kuldd el a valasi papirokat neki.

Keress egy ugyes ugyvedet.

N/34

2018. okt. 27. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd ha megjön az eszed (amit már megbocsáss, de nehezen tudok elképzelni) és lelépsz végre ebből az önkéntes házicseléd szerepből, annyi szívességet tegyél meg magadnak, hogy a következő delikvenshez nem mész hozzá. Lehet úgy is együtt élni, meg tervezgetni, hogy nem házasodik úton-útfélen az ember, és nem áll neki romantikus örökkön-örökkézve gyűrűt huzigálni mindenkivel, aki az útjába akad, mert ez így most konkrétan tragikomikus, de mindenképpen komolytalan. Engedd ezt el, a férjeddel egyetemben, pakolj és menj, aztán lehet többre mennél, ha szingli maradnál egy darabig és szánnál kis időt önismeretre. Ennyiszer bakot lőni azért nem kis teljesítmény, gondolom nem vagy már mai csirke, abba kéne hagyni ezt a bohóckodást végre, nem is értem miért érzel kényszert arra, hogy mindenkihez hozzámenj, aki szépeket ígérget.
2018. okt. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!