Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt már hasonló?
Figyelt kérdés
Lassan 10 hónapja vagyunk együtt a szerelmemmel. Mondhatni 'álompár' vagyunk! Elejétől fogva ugyanaz a zene ízlésünk, a világról alkotott véleményünk,a viselkedésünk és tényleg minden. Azt mondják, ha jobb kezes vagy, a jobb agyféltekéd a 'jobban működő', ha pedig balkezes vagy akkor a bal ez sem véletlen..Ő bal kezes, én jobb és vannak dolgok amiket nem tud egyikünk,de a másikunk igen. Kiegészítjük egymást,minden tökéletes! Hétvégén tudunk együtt lenni mert hétközben mindketten dolgozunk. Olyankor nagyon hiányzik, elmegy a kedvem mindentől,de ha hétvégén vele vagyok akkor unom (nem őt,a vele eltöltött időt) és feladatok keresek magamnak,hogy ne kelljen vele lennem pedig nagyon szeretem és mindig tervezem hogy egész napom vele töltöm,de nem bírom..Valakivel történt esetleg hasonló? Miért van?2017. jún. 24. 09:32
1/4 anonim válasza:
Azért van mert túl tökéletesen összeilletek! Sehol egy bizonytalanság, sehol egy kiszámíthatatlan reakció, betéve tudod, mit válaszol, mit gondol, mit lép. Ez olyan, mintha magaddal lennél párkapcsolatban-
Inkább ne legyen annyira tökéletes, viszont néha izgalmas!
2/4 anonim válasza:
Szervezzetek izgalmasabb programokat, vagy csak menjetek új helyekre, mert így gyorsan ki fogtok égni véleményem szerint.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. jún. 24. 19:50
4/4 anonim válasza:
Menjetek el uj helyekre, probaljatok ki uj helyzeteket, mert lehet, hogy csak a monotonitas miatt unod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!