Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en estem ennyire pofára vagy mással is történt hasonló?
Harmadik házasságom. A férjem jólelkű, de lustácska. Felnőtt gyerekei vannak, azt gondoltam, de jó, nem lesznek nevelési konfliktusok, biztos minden szép és jó, már majdnem önállóak tele tervekkel.
Aztán csak a házasság után derült ki minden kirakat volt. A felnőtt gyerekek életképtelenek, exfeleség folyton bekavar az életünkbe a gyerekek miatt, az egyik gyerek hozzánk költözött, de olyan mintha egy borzzal élnék együtt. A férjem meg mindig a jaj szegény gyerekeimet mantrázza és a jegyesség alatti tervek, közös örömteli időtöltések már elmaradnak. Minden a gyerekeinek a problémái körül forognak. Mintha 5 éves ovisokról lenne szó. Mosok, főzök, takarítok és még a férjem se köszöni meg, nagyjából ugyanannyit keresünk, de én többet vásárolok be, és a kedves gyereke még egy köszönömöt s etud elrebegni vagy épp köszönni se tud. Az ígéretek és az "udvarlás" nem erről szólt ám.
Most ott tartok tombolni tudnék mekkora szamár voltam és valami ágykelléknek és cselédnek kellettem.
"Harmadik házasságom." - tudom, magas ló, de én azt hittem, hogy aki már kétszer pofára esett, az a harmadiknál sokkal óvatosabb.
Sokat nem tudok hozzátenni, én ilyen helyzetben/házasságban biztosan nem maradnék.
Akinek 3 házassága volt/van, ott annál a személynél is óriási problémák vannak-emberileg.
Szóval lehet mutogatni mindenkire-de először magadra. Mert 3 házasság nem azt mutatja, hogy te veled ne lenne oltári nagy probléma nő létedre.
*Aztán csak a házasság után derült ki minden kirakat volt.
ezt meg végképp nem hiszem. Maximum nem úgy alakult semmi, amit te kigondoltál.
Nekem az kirakat, hogy ismerkedeskor valaki azt mondja, hogy ő szereti a tisztaságot és meg is fürdik minden nap. Házasság után 2 héttel meg már mindenféle ürügy van rá, hogy miért nem akar még fogat mosni se napokig.
Ismerkedéskor leszokik az alkoholról és nem is iszik, 1 hónappal az esküvő után napi 2 sör legurul.
Hónapokig arról áradozott mennyire fontos neki az igazi társ és egyenlőség a kapcsolatban, 2 hónappal a házasság után már szemembe mondta, hogy a feleség és nő dolga a háztartásvezetés és az otthoni munka és ebben ő nem akar segíteni.
Előtte mozizás, színház, most meg semmi. És sok apróság, ami másnak nevetséges lehet: mint az édesem szeretek utazni, most édesem én ezt sose mondtam, internetezni sokkal jobban szeretek onnan is latok mindent.
A legkomolyabb dolgok a gyerekei és az exe. Mindegyik rendben van kivéve az egyiket. És egyik sincs rendben (munkanélküli, alkoholista, tolvaj, csaló, embereket egymás ellen kijátszók).
Az exéről azt mondta alig beszélnek. Ez igaz is volt egy darabig. Most azonban naponta többször és letagadja.
A harmadik házasságot azért ne úgy képzeljétek, hogy 3szori kudarc. Csak jelezni akartam, nem a sajat gyerekeim a férjem gyerekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!