Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek hasonló?
A barátod "rátapintott a lényegre" és te is olyan hangulatban voltál.
31/f
Én is jártam már így a párommal.( Nő)
Ez egy nagyon erős érzelmi kitörés, ami van akinél sírásban tör elő...hidd el, csak örülhetsz neki, ez azt jelenti, hogy nagyon intenzív, intim, és " mély" volt az együttlét. Sok ilyet még....
Exemmel igen. De ő nevető görcsöt kapott. Akkor 2 éve lehettünk együtt, főiskolai kapcsolat ott együtt laktunk, különben 70kmre. Vagyis pont szünet volt,de bejött hozzám, haza már nem volt vonat...
Vissza akart szerezni, ezért mindent beleadott, hogy az ágyban kössünk ki. Ment az akció már vagy fél órája,fülledt nyári este volt majd meg gyulladtam. Mondom neki várjon egy pillanatot. Kimentem a mélyhűtőből kivettem egy üveg jéghideg bort. Bele ittam... folytattam a dolgot ..egyszer egy furcsa ötlet elkezdtem a jeghideg üveggel simogatni. Amikor a térde fölé éltem akkor élvezett ekkorát..hogy tőlem e vagy a hidegtől?? ...:)) remegés nevető görcs én.meg hoppon maradtam...azt mondta ő most kézzel se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!