Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két hónap után összeköltöztünk a barátommal, addig minden tökéletes volt, de mióta összeköltöztünk folyton azon jár az eszem, hogy mennyivel jobb volt a volt párommal együtt élni. Már most oda jutottam, hogy sokszor idegesít, néha játszik, de nagyon gyerekes játékokkal, idegesít, ahogy nevet a filmeken, olyan hülye műsorokat tud nézni, hogy eláll a szavam. A volt párommal nagyon hasonló volt az érdeklődési körünk, sok sorozatot, filmet néztünk együtt, amik mindkettőnknek tetszettek, okosabb és inteligensebb volt, mint a jelenlegi párom. Én szakítottam a volt pasimmal, ő még mindig szeret és visszafogadna. Nem tudom mit tegyek. Nagyon szenvedek, mert közben nem akarom megbántani a mostani pasimat se.2018. okt. 26. 08:44
1/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, hogy csúnyán beszél, már az is idegesít, ahogy jár. Az életszemlélete is idegesít, annyira gyerekes. De annyira szerettem, mi történt?
2018. okt. 26. 08:48
2/4 anonim válasza:
Kezdetnek eleg lesz, ha nem butorozol ossze minden jottmenttel, hogy utana a volt faszid utan acsingozz.
3/4 anonim válasza:
Először is jobban válogasd meg, hogy mikor, mit lépsz és kivel. Másodjára pedig próbálj meg beszélni a volt pároddal az újrakezdésről, de előtte szakíts a jelenlegivel, mert ez úgy látom, halott ügy.
4/4 anonim válasza:
Először is ne írj ki több kérdést, mert nem segít rajtad.
Az pedig egy elég naiv elképzelés, hogy a régi, nem működő kapcsolatod újra tudod kezdeni úgy, mintha nem lovagoltál volna máson az elmúlt hónapokban. Csak rosszabb lesz, és így is csak annyit ért, hogy az első jöttmentért eldobd.
Nem az exed hiányzik. Csak azt bántad meg, hogy ezzel a másikkal összeálltál. Ha kényelmes életed lenne vele, rá se néznél az exedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!