Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Való a párunknak ultinátumot adni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 17:24
31/33 A kérdező kommentje:
Én egy rossz szót nem mondtam rá... Sem itt, sem másutt. Leírtam már miért írtam a kérdésemet, nem azért, hogy bárki szidja. Nem szeretem, ha szidják... És összeveszni sem fogok, mert megbeszéltük. Csak hát rosszul esett...
2018. okt. 16. 23:36
32/33 anonim válasza:
Helló!
Tűzd ki a személyiséged/elvárásaid határait, ahogy a másik is kitűzi a sajátját. Ha ezek a keretek határokon kívül maradnak a dolgok, akkor minden ok. Ha a határok átérnek egymás térfelére, jöhet az alku: Vagy határmódosítás, vagy búcsú.
Az esetedben: elég otromba módon állított válaszút elé a párod.
Üdv.
33/33 tozser válasza:
A párodnak presszója van? Vagy elértettem?
Ha igen, akkor a 20-30,000 forint havonta piti összeg. Mindegy mire adja oda az ezer forintokat, ami két kifli ára?
Amikor "ősze butoroztatok" akkor tiszába kellet volna lennie azzal hogy nem egy harmad az ő része, hanem a FELE, és részt kell vennie a gyerekek nevelésében is, egy izonyos fokig. Uj lapokkal kell kezdeni, mert ez igy nem mehet a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!