Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Való a párunknak ultinátumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Való a párunknak ultinátumot adni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 17:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%
Bővebben is kifejthetnéd, hogy miről van szó konkrétan!
2018. okt. 16. 17:25
 2/33 anonim ***** válasza:
30%
a szó, amit kerestél:ultiMàtum
2018. okt. 16. 17:26
 3/33 anonim ***** válasza:
67%
Van olyan eset amikor igen.
2018. okt. 16. 17:26
 4/33 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Aki egy ilyet meglép azt azonnal ki kell vágni. Egoista majom az ilyen, de nem ember.
2018. okt. 16. 17:27
 5/33 anonim ***** válasza:
84%
Helyzettől függ, de szerintem van olyan eset ahol kimondottan ajánlott is.
2018. okt. 16. 17:27
 6/33 anonim ***** válasza:
64%
Egoista majom akkor is amikor pl az az ultimátum hogy vagy engem választasz vagy a függőséged? Hát te tudod....
2018. okt. 16. 17:29
 7/33 anonim ***** válasza:
15%
6os te meg gyoker vagy ...akkoris xd
2018. okt. 16. 17:32
 8/33 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ultimátum...csak elírtam. ;)

Munkát keresek jelenleg, mert elfesztettem az állásom.

Mivel van egy 3 éves és egy 9 éves gyerekem, ezért nem vállalhatok el akármit, mivel senki sincs, aki pl délutános műszak esetén értük menne.

Tehát keresek munkát, de a három műszak nehezen megoldható (rokonaim sincsenek a közelben).

Nem közös gyerekek az élettársammal, így értem, ha zavarja az, hogy etetnie kell őket...

Tehát augusztus vége óta nincs állásom, keresek, de szerinte nem vagyok elég lelkes, mivel nem mesélem neki hol voltam, hol vallottam kudarcot vagy éppen honnan nem kaptam visszajelzést.

Meg ugye buli volt (neki, nem nekem), másnap póker.. Így nem nagyon beszéltünk.

Aztán a minap azt találta mondani, hogy vagy találok december közepéig munkát vagy elmegy.

Mondtam, hogy menjen, ez lehetne az ajándékom karácsonyra... De ma már azt mondta, hogy hibázott, ott messzire ment.

Hiszen tényleg keresek, csak hát ő nem nagyon segít be a gyerekekkel kapcsolatban (nem is várom, de ekkora gyerekek pedig nem járhatnak egyedül haza...).

Bizonyítékom is van, hogy keresek. Híváslista, e-mailek, gondolom jegyzik azt is, ha bemegy az ember egy-egy irodába, munkaügyre...

2018. okt. 16. 17:35
 9/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem 6os...4es. Bocs
2018. okt. 16. 17:35
 10/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Az ultimátummal csak áthelyezed a felelősséget a másikra.

Igen, vannak olyan helyzetek, amikor ennyire élesen kell döntést hozni, de szerintem az a korrekt, ha ilyenkor te magad döntesz. Működj együtt a pároddal, tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megoldódjon a probléma, de ha nincs remény rá, hogy megoldódjon, akkor mondd ki te, hogy így neked nem jó és legyen vége, ne passzold át neki a labdát. Érted, ha te vagy az, aki nem tud elfogadni valamit, akkor legyen a te felelősséged a szakítás (ne érts félre, nem a te hibád, hanem a te felelősséged).

2018. okt. 16. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!