Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet őszintén elfogadni, ha a párunknak előttünk volt egy 10 éves kapcsolata?
Volt már valaki hasonló helyzetben? Furán hangozhat, mert már bő 3 éve vagyunk együtt, de ez a kérdés még mindig foglalkoztat. Az exről soha nem mesélt magától csak ha faggattam... Tudom nem szép dolog tőlem, de azt hittem ez segít elfogadni a dolgot. Sokszor az az érzés gyötör, hogy én csak második vagyok és talán velem nem is olyan jó. Szorongok a gondolattól, hogy életének gyakorlatilag harmadát vele töltötte. Hol vagyok én ehhez...? Irigység? Vagy mi ez? Magam sem tudom... :(
Az tény, hogy nagyon nagyon szeretem őt és jó lenne, ha ez nem rondítana bele a kapcsolatunkba. Valahogy magamon kellene állítanom. Tehát van olyan köztetek akinek ez sikerült? Mennyi időbe telt?
Köszönöm!
(én 25L ő 33F)
tenyleg a te keszulekedben van a hiba...
csak sajnos te sem vagy mar gyerek :O
nekem 20 evesen voltak ilyen gondolataim amikor megismertem az akkor 34 eves pasimat, eletem elso szerelme volt (elso sex is) es az elso nehany honapban allandoan az elottem levo 10+ eves kapcsolatan kattogtam. Aztan felnottem ;)
De komolyan, eltem vele 3 boldog evet egyutt es rajottem, hgy a mult NEM szamit, csak az itt es most, es o nagyon szeretett, rajottem meg kell tanulnom onmagam is szeretni
azota mar kozelebb vagyok a 40hez es tobb hosszu kapcsolatom is volt, sot, volt elvalt gyerekes apukaval is kapcsolatom de sose foglalkoztam a multtal mert felesleges, abszolut idopocseklas, es mint tudjuk, az ido penz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!