Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel lehet kedveskedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet kedveskedni párunknak (nőnek)?

Figyelt kérdés
Nyilván van fogalmam és szoktam is pár dologgal kedveskedni időnként, de kíváncsi volnék több ember, főként a nők véleményére, hogy mikkel lehet kedveskedni, örömet okozni egy nőnek? :) Köszönöm!
2016. febr. 3. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak a tipikus ajándékok: virág, csoki, parfüm, ékszer. Vagy vehetsz olyan ajándékot, ami kevésbé személytelen.

Ha viszont együtt éltek akkor lehet jobban örülne neki, ha elmosogatnál, vagy főznél, mire hazaér.

2016. febr. 3. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt sose felejtem el, mikor arra értem haza, hogy az asztalon egy hatalmas szív volt kirakva gyertyákból. :D

Tudom, hogy nem egyedi, de nekem tetszett, főleg mert nem volt semmilyen alkalom, nem is számítottam meglepetésre.

Az is nagyon romantikus tud lenni, mikor megjavítja nekem a lötyögő konnektort, és nem szól egy szót sem, nem vár dicséretet. Egyszerűen csak felkapcsolom a villanyt, és jééé, nem lötyög már. Tudta, mennyire utálom.

Egy forró, illatos fürdő, egy pohár pezsgővel, meg azzal az utasítással, hogy addig nem jöhetek ki, amíg ő nincs kész a mosogatással.

Ez is klisé, de attól még nagyon jól esett, miután előző nap panaszkodtam, hogy mennyire fáradt vagyok.

Vagy ha a szülinapomra ő süt tortát. Nem veszi, hanem képes megküzdeni az eredményért.

Mondjuk én mindent tudok értékelni, amit valaki saját kézzel készít, bár tudom, sokan az ilyet gagyinak tartják.

Éjszakás után nehezen alszok el, és dúdol, simogatja a hajam, és hozzámbújik, amíg elalszok.

Vagy kávéval ébreszt reggel, mert tudja, hogy az első két kávé előtt nem vagyok magamnál. És ilyenkor kapok rá habot és fahéjat is. :D

Ha tudja, mit szeretek, látszik az ajándékból, hogy ismer. Pl kapok két gombolyag bolyhos fonalat. : )

2016. febr. 3. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:

tárgyi:szál virág,bármilyen csoki(szeletke,tábla,doboz bonbon),parfüm,és a legolcsóbb,leggagyibb bizsu ékszer is nagy örömöt tud okozni,ha szívvel adják :))) szexi bugyi v harisnya :D

érzelmi: bókolj!főzz vacsorát,v vmi egyszerű desszertet(2 kanál fagyi tejszínhabbal a fagyasztóból is tökéletes!!!),masszírozd meg kicsit masszázsolajjal,rakj rendet,habfürdőt készíts

2016. febr. 3. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:

En orulnek, ha az elettarsamtol ezeket kapnek meg: 2-3 bokatok, dobocsillag, 10 cm zsebkes.

Tudja, h ne vegyen viragot, csokit, alkoholt, sutemenyt-soha nem elek veluk. Elszernek , ruhanemunek azert nem orulok, mert nem tudja semmiben sem eltalalni az izlesem.

N

2016. febr. 3. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy gyertyafènyes vacsi akár otthon.
2016. febr. 3. 15:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) A felsoroltak közül minden megvolt már, nem is 1-2x :) Ezért is kértem segítséget, hátha mond valaki újat is mert mivel ezeket elég sűrűn megteszem (ha nem is mindet), feltételezem már nem vált ki olyan érzéseket mint mondjuk az első 2-3 ilyennél :)
2016. febr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!