Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Koreai barátnőmnek mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koreai barátnőmnek mivel tudnék kedveskedni? 26/F

Figyelt kérdés

Sziasztok! elsősorban olyanok válaszát várnám, akik tisztában vannak némileg a koreai dolgokkal.

Szóval ő nem anyagias, szereti a romantikus dolgokat is, de a személyeseket is, és... azon gondolkozom napok óta, mit vegyek/csináljak neki a 100. napunkra. (Ezért is kértem azok véleményét, akik tisztában vannak a koreai/ázsiai dolgokkal, mert ez is ahhoz a kultúrához kapcsolódik)

Ő nem vár tőlem gucci táskát vagy bármilyen drága szir-szart, én mégis valami különlegeset szeretnék neki adni.

Lányok? Ti minek örülnétek egy fordulópont alkalmából adott ajándéknak? :)

26/F

2015. dec. 12. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Kukid be kötöd egy masnival.
2015. dec. 12. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 :D

Az ázsiai embereknek nagyon fontos a család, máshogy is nevelik őket,mint az európaiakat.

Ázsiában első a család, a közösség,és csak utána az egyén.

Európában az egyén kibontakozása a lényeg,valósítsd meg önmagad, bla... bla...bla...

Az ázsiaiak nagyon büszkék a kultúrájukra,ha be akarsz nagyon vágódni nála,a helyedben én érzékeny lennék azügyben.

Szerintem vidd el egy elegáns Koreai étterembe, ott majd büszkén fogja magyarázni az Ázsiai kultúra szépségeit.;)

Bár 3 hónap után, azért lehet kicsit erős lenne pár tízezret elköltened egy vacsorára...de te tudod.

Volt már dolgom ázsiai csajjal,kedvesek,aranyosak,jól választottál.

Egyébként lehet a szülei valami disszidált északiak, erre nem gondoltál még!?

2015. dec. 12. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem, tudok róla annyit, nem azok. De ha azok is lennének, nem zavarna!

3 hónapja vagyunk együtt, de régebb óta ismerem. Én alapjáraton nem biztos hogy ünnepelnék még itt, de náluk ez a 100-ik napot ünneplés nagy cucc.

2015. dec. 12. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy fényképezôgépet, az ázsiaiak úgyis imádnak épületeket fotózni idegen országokban. Biztos örülni fog.

Sok boldogságot!

Vagy ahogy Koreában mondják: Jum klung Ehatung!

2015. dec. 12. 22:21
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem totál lényegtelen, hogy a párod koreai vagy nem, olyan ajándékot vegyél, aminek ő örülne, nem pedig olyat, aminek a sztereotip ázsiai nő tévképzetek alapján örülne.

Ha bármire szüksége van a saját kultúrájából, ő sokkal jobban be tudja szerezni, mint te (akár kaja, fűszer, ruha, koreai kozmetikumok stb). Vidd el vacsorázni, ha szereti a romantikát, vegyél neki virágot stb.

Nekem volt sok külföldi pasim, eszemben sem volt, hogy a saját kultúráját adjam neki ajándékba, az már az övé, nekem pedig ahhoz semmi jogom nincsen, ha fűszer kell neki, kaja, ruha vagy bármi, ő úgyis sokkal jobban tudja, hogy és honnan szerezze be.

2015. dec. 13. 12:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem koreai dolgokra gondoltam kifejezetten, igazából bármilyen romantikus tipp jöhet, te mit kapnál szívesen például...

Vannak ötleteim, de szeretnék többet is meghallgatni. :)

2015. dec. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!