Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koreai barátnőmnek mivel tudnék kedveskedni? 26/F
Sziasztok! elsősorban olyanok válaszát várnám, akik tisztában vannak némileg a koreai dolgokkal.
Szóval ő nem anyagias, szereti a romantikus dolgokat is, de a személyeseket is, és... azon gondolkozom napok óta, mit vegyek/csináljak neki a 100. napunkra. (Ezért is kértem azok véleményét, akik tisztában vannak a koreai/ázsiai dolgokkal, mert ez is ahhoz a kultúrához kapcsolódik)
Ő nem vár tőlem gucci táskát vagy bármilyen drága szir-szart, én mégis valami különlegeset szeretnék neki adni.
Lányok? Ti minek örülnétek egy fordulópont alkalmából adott ajándéknak? :)
26/F
#2 :D
Az ázsiai embereknek nagyon fontos a család, máshogy is nevelik őket,mint az európaiakat.
Ázsiában első a család, a közösség,és csak utána az egyén.
Európában az egyén kibontakozása a lényeg,valósítsd meg önmagad, bla... bla...bla...
Az ázsiaiak nagyon büszkék a kultúrájukra,ha be akarsz nagyon vágódni nála,a helyedben én érzékeny lennék azügyben.
Szerintem vidd el egy elegáns Koreai étterembe, ott majd büszkén fogja magyarázni az Ázsiai kultúra szépségeit.;)
Bár 3 hónap után, azért lehet kicsit erős lenne pár tízezret elköltened egy vacsorára...de te tudod.
Volt már dolgom ázsiai csajjal,kedvesek,aranyosak,jól választottál.
Egyébként lehet a szülei valami disszidált északiak, erre nem gondoltál még!?
Nem, tudok róla annyit, nem azok. De ha azok is lennének, nem zavarna!
3 hónapja vagyunk együtt, de régebb óta ismerem. Én alapjáraton nem biztos hogy ünnepelnék még itt, de náluk ez a 100-ik napot ünneplés nagy cucc.
Vegyél neki egy fényképezôgépet, az ázsiaiak úgyis imádnak épületeket fotózni idegen országokban. Biztos örülni fog.
Sok boldogságot!
Vagy ahogy Koreában mondják: Jum klung Ehatung!
Szerintem totál lényegtelen, hogy a párod koreai vagy nem, olyan ajándékot vegyél, aminek ő örülne, nem pedig olyat, aminek a sztereotip ázsiai nő tévképzetek alapján örülne.
Ha bármire szüksége van a saját kultúrájából, ő sokkal jobban be tudja szerezni, mint te (akár kaja, fűszer, ruha, koreai kozmetikumok stb). Vidd el vacsorázni, ha szereti a romantikát, vegyél neki virágot stb.
Nekem volt sok külföldi pasim, eszemben sem volt, hogy a saját kultúráját adjam neki ajándékba, az már az övé, nekem pedig ahhoz semmi jogom nincsen, ha fűszer kell neki, kaja, ruha vagy bármi, ő úgyis sokkal jobban tudja, hogy és honnan szerezze be.
Kedves utolsó!
Nem koreai dolgokra gondoltam kifejezetten, igazából bármilyen romantikus tipp jöhet, te mit kapnál szívesen például...
Vannak ötleteim, de szeretnék többet is meghallgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!