Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék romantikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék romantikusan kedveskedni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Milyen romantikus tevékenységek, vagy kis mozdulatok vannak amivel tudnék neki kedveskedni?:) szeretném ha minél jobban érezné magát mikor együtt vagyunk. tudtok ötletet? Ti miket szerettek, mit csináljon veletek a párotok?
2010. aug. 28. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kinyitod az ajtot figyelmes vagy vele. stb.:D
2010. aug. 28. 22:32
 2/3 R3al ***** válasza:

Fiú vagyok, de tudom mit szeretnek a csajok :)

Ha kettesben vagytok, mondjuk együtt ebédeltek, kávéztok, vagy egyéb asztalos elfoglaltság, amikor üres az asztal lassan érintsd meg a kezét, mosolyogj rá :)

Ha csókolóztok lassan csináld, élvezni fogja.

Hallgasd meg minden búját baját, mondj véleményt, persze kíméletesen :)

Légy udvarias, nézz vele filmeket :)

Ez bejön, sok sikert !

2010. aug. 28. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

puszild meg váratlan helyzetekben, vagy adj csókot, de egy kézszorítás is elég lehet. engem nagyon meghat, ha megcsókolják a kezem. persze ehhez jó pillanat kell, valami olyasmit jelent, nálam, hogy tisztellek és a tied vagyok:)

imádom ha átkarolnak, lábsimogatás.. gyakorlatilag bármilyen kedveskedő simogatás nagyon jó:)

szeretem, ha megkínál az ifjú az innivalójából, ételéből:)

útszélen letépett virág:)

meglepetések:)

2010. aug. 29. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!