Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott kedveskedni a párotok szóban?
Persze nem a Szeretlekre,vagy a hiányzolra gondolok.
Ha igen,mik azok?:) Mióta vagytok együtt?
De jó nektek:) köszi a válaszokat:)
még jöhetnek:d
Szokott. Minden reggel mondja ébredés után, hogy milyen gyönyörű vagyok, pedig olyankor még laposakat pislogok és szörnyen kócos a hajam. XD
Csillagomnak, Életemnek, Kicsiszívemnek szólít, és ha sminkelek, mindig azt mondja, felesleges, mert smink nélkül is én vagyok a legszebb nő a földön - legalább is számára. :)
20/L
"szeretlek mert szűk a p.inád és nem fogazol ":DDDDD
persze, hogy szokott, de nálam és hála ég nála is az apró "tettek" ezerszer többet jelentenek és jobban vágyunk is rá, mint a szavakra :)nekem ne mondja el , naponta 26 szor, hogy "szeretlek, imádlak, vagy hiányoztál" , egy ölelés, egy popó simi, egy hosszú, szenvedélyes csók csak úgy ezek mind többet jelentenek egy szónál !Én ezekből jobban érzem a szeretetet, mint egy két szóból :)
28/L
köszi a válaszokat:)
igen utolsó:) elvégre a tettek mutatják meg milyen egy ember.
Nekem is nagyon jól esik ahogy a barátom viselkedik velem(tettek) de néha olyan jól esne ha szóval is kifejezné:/ én szinte naponta mondok valami szépet neki,ő visszamondja akkor,de magától nem mond:/ Szerintetek nem baj? vagy arra gondoltam hogy megmondom neki hogy jól esne ha néha mondana valami szépet nekem,de akkor meg az úgy nem az igazi ha ráeröltetem hogy mondjad:/ Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!