Párotok, férjetek szokott nektek kedveskedni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint egy kis simogatás, maszírozás, egy jó beszélgetés, tehát nem anyagiakra értem a kérdést.Én úgy érztem szinte mindig hogy semmi kedvességet nem kapok, nem simogat meg néha, vagy ha kérem hogy maszírozzon meg elutasít.A beszélgetések is hiányoznak, társas magányban élek mellette, persze a 15 hónapos fiam ezekért kárpótol, de akkor is hiányzik.Hiába mondom neki ezeket, nem tesz érte semmit.Amúgy dolgos meg segít ha kérem, erre nincs panasz, csak érzelmileg kapok keveset tőle, és ezért boldogtalannak érzem magam.Tudom nem ebbe a témakörbe tartozik, csak kíváncsi vagyok másnál hogy van ez.2010. nov. 30. 13:57
1/14 anonim válasza:
Nem szokott.:)Pont a múltkor mondtam neki,hogy olyanok vagyunk mint a lakótársak.:)Semmi közeledés.olyan szomorú vagyok ezért.7 éves és 5,5 hós kislányaink vannak.:)
2/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, akkor úgy vagytok mint mi:-(Csak olvasom itt sokszor hogy milyen nagy szerelemben élnek a párjukkal, és mikor magunkra nézek, nem ezt látom.
2010. nov. 30. 14:03
3/14 anonim válasza:
Ne mondd azt, hogy a fiad "kárpótol". A társtól jövő szeretetet nem tudja, és nem is pótolhatja egy gyerek.
Beszéltél már az érzéseidről a férjednek?
Olvassátok el talán Gary Chapman: A szeretet öt nyelve című könyvét, vagy a szerző más műveit.
Belinkeltem, van kifejezetten férfiaknak szóló is, hangoskönyv formában.
Nem akarok írni inkább semmit arról, hogy hová vezet az ilyesmi, de egy biztos, még nem késő!
( [link]
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves második, meg fogom nézni.És tudom sajnos hova vezethet, de addig nem akarok eljutni.
2010. nov. 30. 14:14
5/14 anonim válasza:
Igen szokott, nagy szerencsém van Vele! Szülésem után depressziós lettem ( kb 3 hónapig tartott... ) és mikor látta rajtam hogy kész vagyok elküldött sétálni vagy elvitte a kislányt babakocsival, hogy tudjak pihenni. Szoktunk jókat beszélgetni est mikor már a kicsi alszik összebújunk, megbeszéljük a napi dolgokat, jókat bohóckodunk. És azt hiszem az is nagy kedvesség, hogy kisegít. Én jelenleg tanulok és pl ma is benn voltam dolgozatot írni és a párom volt itthon a kislánnyal. Teljesen ellátta, megetette, tisztába rakta, játszott vele, elaltatta. És ez nem csak akkor van így ha iskolába kell mennem hanem ha fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy bárhova mennem kell. Azt hiszem szerencsés vagyok, és nagyon sajnálom hogy vannak olyanok akiknek ilyesmiben nincs része, biztos nem lehet egyszerű...
6/14 anonim válasza:
2. vagyok
Ha írsz egyet magánban, akkor még van más ötletem is...
7/14 anonim válasza:
Pont ma filóztam ezen!Nem szokott:(((
8/14 anonim válasza:
Az én férjem nem hajlandó még tisztába tenni se a kicsit.Szereti nagyon,de semmi nem csinál körülötte.Minden nekem marad.
9/14 anonim válasza:
Mintha Én írtam volna, amit Te, kedves kérdező. :-(
10/14 Bea24 válasza:
Szia!9 éve leszünk együtt és igen szokott segíteni, kedveskedni, ezért én is szerencsésnek érzem magam, tavaly született a kislányunk augusztusban és sajna én sem voltam vmi jó passzban, hasfájós is volt és sokat sírtam, teljesen le voltam törve. Ringatta, pelenkázta, altatta, szóval ellátott mindent, amit kellett,amikor szükség volt rá. Később is megetette, mikor már mást is ehetett, és most is nagyon szeretik egymást. Azóta idén szeptemberben megszületett a kisfiúnk, igaz most kicsit visszavett, de segít mindenben, amikor kérem. Még, ha eszébe jut virágot is hoz,bevásárol munkából haza felé, vacsit csinál, és még egy pohár bort is elém rak vacsi után.Ha fitball-ra megyek, vagy körmöshöz, szoliba...stb., akkor is számíthatok rá. Persze nekünk is vannak rosszabb napjaink, mint mindenhol.Szerintem próbálj meg beszélni vele, biztosan segíteni fog neked is a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!