Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párotok, férjetek szokott...

Párotok, férjetek szokott nektek kedveskedni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint egy kis simogatás, maszírozás, egy jó beszélgetés, tehát nem anyagiakra értem a kérdést.Én úgy érztem szinte mindig hogy semmi kedvességet nem kapok, nem simogat meg néha, vagy ha kérem hogy maszírozzon meg elutasít.A beszélgetések is hiányoznak, társas magányban élek mellette, persze a 15 hónapos fiam ezekért kárpótol, de akkor is hiányzik.Hiába mondom neki ezeket, nem tesz érte semmit.Amúgy dolgos meg segít ha kérem, erre nincs panasz, csak érzelmileg kapok keveset tőle, és ezért boldogtalannak érzem magam.Tudom nem ebbe a témakörbe tartozik, csak kíváncsi vagyok másnál hogy van ez.
2010. nov. 30. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én is magamra ismertem az irásodba:(! Későn jön haza, megbeszéljük hogy mi történt ma, de azon kivül semmi bujás, szeretgetés...! És mikor mondom neki hogy hiányzik...ő ezt ugy érti hogy a sex hiányzik! :(

Érzéketlenek nagyon:(!

2010. nov. 30. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
igazából nem tudom, ilyesmire gondolsz-e: szokott nekem hozni gyümijoghurtot, ha megkérem, segít, meg szokta vakarni a hátam (mi nem masszírozós família vagyunk, hanem ilyen kismalac-banda, imádjuk a hátvakarást:DDD), szokott csikizni, dögönyözni, bár már nem annyit, mint régen. Szokott a hátam mögé lopakodni és puszit adni a nyakamra. Élete legszebb gesztusa az volt, mikor egyszer főzött nekem kávét és ágyba hozta, ez azért volt nagy szám, mert egyébként utálja, hogy kávézok. És igen, ha látja, hogy nagyon nem bírok a fiammal, kiveszi a kezemből és lecsitítja.
2010. nov. 30. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Már megint én.:)Tegnapelőtt lázasan altattam az ölembe a babát ő pedig lefeküdt mondván,hogy ő dolgozott és fáradt.:)Nem aranyos.Én sose lehetek fáradt.Úgy irigylem a rendes férjeket olyan jó nektek.:)
2010. nov. 30. 17:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom akik ugyanebben a cipőben vannak.Amúgy tényleg mindenben segít, csak érzelmileg várnék többet, néha elhagyatottnak érzem megam, nem tudunk egy jóízűt nevetni, bohóckodni.
2010. dec. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!