Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mivel lehet egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet egy férfinak kedveskedni (tárgyi ajándék)?

Figyelt kérdés

Nőknél sok ilyen van, virág, ékszer, parfüm, stb. Ezekkel nehéz mellélőni.

De a férfiaknál nincsenek ilyenek. A férjemnek különösebb hobbija nincs, most épp egy autót rak össze, bontókba jár alkatrészekért. Talán egy ilyennel meglephetném, de annyira nem értek hozzá, illetve nincs ilyen típusú kapcsolati hálóm vele ellentétben, hogy esélytelen lenne. Ő is nehézkesen szerzi be az egyes anyagokat.

Nem játszik videójátékokkal, nem érdekli a sport (EB-t megnézi, ennyi), nem szeret horgászni, semmi ilyen.

Amire szükségünk van, mindent megveszünk magunknak. Persze, ha kapok egy csokor virágot, akkor nagyon kedves gesztus, ilyeneket szeretnék viszonozni, hogy "csak úgy" kapna valamit. De semmi ötletem.

Mivel lephetném meg? A hangsúly a gesztuson van, nem kifejezetten a dolog értékén.

Még kedvenc kajája sincs, a "mit ennél szívesen?" kérdésen is napokig vakarózik, hogy hááát, nem is tudja mit kíván.

2016. jan. 28. 01:01
 1/10 anonim ***** válasza:

akár egy zsebbe dugott csoki, vagy papír, amire azt írod. Szeretlek4

Több értéke van, mint bármilyen tárgyi ajándéknak.

2016. jan. 28. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Új telefon.
2016. jan. 28. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Sziv alakú marcipános csoki,cuki felirattal.
2016. jan. 28. 01:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Cipő tavaszra persze vele nézni.
2016. jan. 28. 01:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a csoki jó ötlet cetlivel! :)

Nem azon van a hangsúly, hogy drága legyen, a gesztuson. Telefont egyébként most kapott a főnökétől, csúcskészülék, azt, ha akarnám se tudnám überelni, illetve több százezer forintot a családi kasszából ilyen célra nem vennék ki. Kisgyerekünk, hitelünk is van, ekkora összeget megbeszélés nélkül nem költünk el.

De a csoki azért is jó ötlet, mert az kicsit olyan, mint nekem egy szál virág: nem nagy az anyagi értéke, de jó érzés, hogy gondolnak az emberre. Köszönöm még egyszer a tippet!

2016. jan. 28. 01:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha szeret szerelni bütykölni akkor egy kezeslábas vagy valami munkásruha jó ajándék lehet.

Mert akkor néha szerelés közben is eszébe jutsz amikor a ruhára néz...

2016. jan. 28. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:

A kedvenc csokival sosem lősz mellé!

Nálunk ilyen még a szabolcsi töltött káposzta, sosem kéri, de nagyon szereti.

Én meg rühellem megcsinálni, amiről ő tud.

Szóval ha az a menü, minimum egy teljes testmasszázst kapok cserébe :D

2016. jan. 28. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez a munkás ruha jó ötlet.Nekem csak drágább jutott eszembe.Valamilyen minőségi karórára gondoltam,de ha tetszik az ötlet,akkor azt inkább valamilyen ünnepre.
2016. jan. 28. 10:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Autót nem ő bütyköli, hanem a munkája miatt amúgy is sok szerelő-bontós-akármilyen ismeretsége van. Ő felkutatja az alkatrészeket, aztán leteszi a kocsit a megfelelő szakembernél. Nem az a típus, aki nyakig olajosan turkál a motortérben.

Óra sajnos kilőve, semmilyen ékszert nem tűr meg magán és fémallergiája is van. Órát kifejezetten utálja, mobilon nézi az időt. Még gyűrűnk sincs, mert azt se tudja elviselni magán.

2016. jan. 28. 13:01
 10/10 Sidd ***** válasza:
Az én párom valami finom vacsorával, vagy muffinnal vár este haza :)
2016. jan. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!