Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapás hogyha nem mondunk el olyan dolgokat a párunknak amik kihatással lehetnek később a kapcsolatra?
Te szerintem értelmileg is sérült vagy!
"amik kihatással lehetnek később a kapcsolatra?"
Mert, szerinted akkor nem becsapás?
Használd már az eszedet, már ha van!
ige becsapás mond el és ha a másik elfogad így is akkor menj bele...
amúgy meg egy lelki beteg emberrel elég nehéz kijönni
én is voltam depressziós tudom milyen, továbbá hasonló emberekkel foglalkozom tudom mind2 oldalról milyen
Komolyan, egy lelki beteg ember, aki még saját magát is utálja, miért akar párkapcsolatot, úgy őszintén?
Előbb menjen el pszichológushoz, tegye rendbe magát, és csak utána akarjon kapcsolatot!
Így igazából nem a párod, nem a partnered, ugyanúgy egyedül vagy, mintha ő nem lenne.
Főleg ilyen dolgokat kéne elmondani.
Bolond emberi faj... Sokat kell még tanuljatok.
Együtt voltam bipoláris emberrel, támogattam, segítettem ahogy tudtam. Elhagyott másért akivel egy hónap után szajítottak... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet találsz olyat aki elfogad és belédszeret, de becsüld meg.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!