Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális így érezni? Kell valaki, de nem kapcsolatra? L
Az a helyzet, hogy gyerekként is mindig fiúkkal baràtkoztam, velük jöttem ki jobban már akkor is. Most, hogy felnőttem, már senki nem akar velem csak barátkozni. Ezen az sem segít, hogy pàrkapcsolatban élek.
Egy valaki volt csak éveken át, akit kb úgy szerettem, mintha a testvérem lenne, de vele is megszakadt a kapcsolat.
Senki nem tud ràm csak baràtként tekinteni, idővel az is belèm szeret, aki nem olyan szándékkal ismert meg.
Annyira bànom, hogy nincs bàtyám, vagy idősebb fiú rokonom, nagyon szeretnék valakit ennyire közel magamhoz lelkileg, de nem fizikailag.
Normàlis ez?
23l
Szerintem normális. Kell egy fokú szellemi, és érzelmi érettség ahhoz, hogy a barátkozást különtudja választani az ember bármi "komolyabbtól". Az biztos, hogy ritka, mert még azzal is előfordulhat, hogy beleszeret a másikba, akiben ezek megvannak. Az viszont szerintem biztos, hogy normális amire vágysz. Sok szerencsét hozzá.:)
21/F
Az, hogy lefeküdnének egy csinos nővel, normális. De azért szakították meg velem a kapcsolatot, mert szerelmesek lettek belém több hónap, év elteltével.
Nem vagyok naiv, sem most, sem az életben màs téren
Az, hogy te ebből a nagy lelki társból csak a férfi nemet fogadod el, az az érdekes.
Ha két ellenkező nemű jól kijön egymással, akkor már csak a külső szab határt annak, hogy ne legyen kémiai vonzalom.
Szerintem ez evidens, amit te akarsz az kb. olyan, mint egy finom és ízletes étel, amit sosem kóstolsz meg, de mindig ott van előtted.
Szerintem te már csak szimplán unatkozol és nem tudod mit találj ki magad szórakoztatására.
Nőkkel is baràtkozom/baràtkoznék, a kettő nem zàrja ki egymàst.
De férfiakkal baràtkozni merőben más, mint nőkkel, de szerintem ezzel nem mondok újat
"De férfiakkal baràtkozni merőben más, mint nőkkel, de szerintem ezzel nem mondok újat"
Igen, amikor ellenkezo nemuek ismerkednek akkor parkeresesrol van szo. (ha nem munka vagy egyeb hasonlo miatt van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!