Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki úgy érzi, hogy soha nem lesz már alkalmas egy normális kapcsolatra vagy nem lesz normális kapcsolata?
Igen, van más is így ezzel. Alapvetően fenntartással kezelek minden érdeklődőt, mert van bennem félsz a korábbi tapasztalatok miatt, egy destruktív viszonyhoz képest sokkal jobb egyedül, sőt mivel zárkózott vagyok, többnyire jól is érzem magam csendben, nem remegek egy partnerért. Mivel az utóbbi években osztottam néhány kosarat, azt gondolom nem vagyok alkalmas már a párkapcsolatra, holott lehet nagyon is menne, ha a megfelelő ember kerül utamba.
Reménytelennek semmiképp nem mondanám, talán nálam/nálad hosszabb időbe telik. :)
3-asan üzenem te egy idióta vagy! Lehet jelenteni a válaszom egyébként XD Szóval kíváncsi vagyok rád te aztán milyen tökéletes férfi vagy nő lehetsz! Na azt már nagyon régen tapasztaltam, hogy a hozzád hasonlók vannak pont akik osztják az észt, közben meg semmi, nulla az ember, már elnézést.
A kérdezőt pedig, megtudom érteni. Ebben a mai világban nem is csoda, hogy egy ember hasonlóan érez. Ettől még nem selejt kedves hármas. Mert annyi a hozzád a hasonló gyökér! Az emberséged a béka ....gge alatt van. Jobban jártál volna, ha hallgattál volna és bölcs maradtál volna!
Jelen.
Nem tudom miért, de én mindig melléfogok a srácok tekintetében.Jópár rossz tapasztalat után azt mondom, hogy egyik fiú se érdemel annyit, hogy szívemet-lelkemet beletegyem egy kapcsolatba, mert semmire nem tudják értékelni. Ezért inkább csak használom őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!