Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy vegyem rá a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátom, hogy vigyen magával kulcsot, mikor dolgozni megy, és ne tőlem várja, hogy beengedjem?

Figyelt kérdés

Szépen megbeszélni már próbáltam.

Csúnyán megbeszélni is próbáltam.

Valami más kellene, mert ezek nem működtek.

A lényeg: a barátom nem visz magával soha kulcsot, mikor dolgozni megy. Az indoka erre, hogy nem tudja hova tenni (kocsival jár, abban például ezer hely van, ahol hagyhatja), és hogy én úgyis előbb érek haza (persze, mert direkt emiatt rohanok haza az első busszal, pedig néha lehet hogy bemennék boltba, vagy ilyesmi)

Van néha, hogy nem alszok otthon (havi-kéthavi 1 alkalom), akkor mikor indul haza melóból akkor felhívja anyukáját, aki pár háznyira lakik tőlünk és van pótkulcsa, hogy beengedi-e.

1 db kulcsról van szó, nem nagy kulcscsomóról vagy ilyesmi, probléma nélkül elfér a kesztyűtartóban, ajtózsebben, vagy a könyöklőben, ha annyira nem akarja zsebre rakni (pedig ott is elférne bőven)

Miért csinálhatja ezt??

Láttatok már ilyet?

Mit csináljak vele, ha megbeszélni nem lehet?

2018. okt. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kulcsfóbia :) Fél a kulcsoktól.
2018. okt. 16. 20:27
 52/69 anonim ***** válasza:
63%

Minden nap te engeded ki és zárod a lakást,mint egy szolga?

58N

2018. okt. 16. 21:11
 53/69 A kérdező kommentje:
Uramatyám, nem csodálkozom már, hogy ennyi tönkrement kapcsolat, házasság van, meg válás, ha ennyien csinálnak ilyen hisztit egyetlen egy konfliktusból :D
2018. okt. 17. 09:49
 54/69 anonim ***** válasza:
75%

Igen jobb ha csicskáztatja a pasid az anyját meg téged.

Én is egy órával előbb érek haza, de páromnál van kulcs! Van hogy elmegyek boltba, sétálni, futni, lefekszem aludni vagy akármi. Felnőtt ember van nála kulcs+iratok, mert nem dedós

2018. okt. 17. 09:51
 55/69 A kérdező kommentje:
Ja, még azoknak, akik azon aggódnak, hogy baleset ér a házban, amíg a barátom kint van: esküszöm aranyosak vagytok :) de ha én otthon vagyok, akkor már nincs bezárva az ajtó természetesen, így ilyen esetben gond nélkül bejön a házba :)
2018. okt. 17. 09:51
 56/69 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? Mióta éltek együtt? Amíg nem éltetek együtt, hogy oldotta meg?
2018. okt. 17. 09:57
 57/69 anonim ***** válasza:
82%
Nyitva hagyod,mai világban,csodálatos. Egyre jobban ásod el magad.. Tuti h kamu.. Ja És nem mi hisztikézünk a kulcson,ha nem te,te jöttél a gyakorira hisztizni h kell ezt megbeszélni.. Nekünk normális kapcsolatunk normális párunk van.. Uram Isten a válaszom,éljetek gödörben egy kulcs se kell oda. :D
2018. okt. 17. 11:45
 58/69 A kérdező kommentje:

Miért ne hagynám nyitva? Nem gettóban lakunk. Nem is ismerek olyat aki zárja az ajtót mikor otthon van... o.O

2018. okt. 17. 12:01
 59/69 anonim ***** válasza:
77%

En meg csak olyant ismerek, aki zarja az ajtot. Te zuhanyozol, tv-t nezel es nyitva az ajto?

Es ez nem kis nezetelteres, nem hagyhatod el a hazat, mig o otthon van es koteles vagy idoben hazamenni. Nonszensz.

2018. okt. 17. 12:54
 60/69 anonim ***** válasza:
77%
Mi se a gettóban lakunk, de zárom az ajtót. Igaz a mellettünk lévő társasházban se zárták, szépen el is vitték az előszobából a táskát pénztárcával, kártyákkal...
2018. okt. 17. 12:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!