Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm még soha nem dolgozott, mindent a szülei fizetnek neki. Fél éve diplomázott, de még egy helyre sem adta be az önéletrajzát. Együtt élünk, én dolgozni járok ő csak tesped és nyomkodja a gépét. Lehet ez ok a szakításra?
Arra gondoltál, hogy a probléma belül van?
Én akkor csináltam ezt, amikor eluralkodott rajtam a depresszió. És ne tud meg mennyi munka volt, mire megint normálisan funkcionáló embernek éreztem magam.
Persze az is lehet, hogy a lány még nem volt kihívások elé állítva és ezért van belepunnyadva az életbe. Szeretik őt így is, így nem kell megmozdulnia.
Ki kell derítened mi motiválja a mostani viselkedését, mert lehet ez komolyabb probléma is mint amit a felszínen látsz!
Egyetértek az elsővel. Ha depresszió vagy bármilyen más lelki dolog az oka, akkor segíteni kell neki.
Ha viszont simán csak lusta, akkor hagyd ott. Nem ér annyit.
21/L
szerintem a kérdező valahol mélyen irigyli a csajt, hogy nem kell dolgoznia!
nagy sztahavonisták, le lehet lustázni meg ingyenélőnek nevezni, de nézzetek magatokba: ha nem lenne muszáj, ti sem melóznátok, és nagyon is szívesen élnétek szabadon, azt csinálva, amit éppen teccik. :)
"aki soha egy percet nem dolgozott és mindent más fizet neki, arról a legutolsó gondolatom lenne, hogy depressziós. Ugyan már emberek, ez a lány simán csak elkényeztetett meg lusta mint a dög. Rossz nevelést kapott, soha semmibe nem kellett energiát fektetnie, alá volt pakolva minden. "
Ebböl is látszik, hogy fogalmad sincs arról, MI a depresszió!!!! Az NEM rossz kedv, és nem az, hogy nincs pénzem, hanem ennél sokkal komolyabb, BELSÖ probléma!!!!
Éppen az ilyen emberek sokkal inkább hajlamosak rá, mint akinek kezdettöl nem volt senki, aki mögötte állna, és ezért semmi önbizalma sincs - mivel eddig mások tettek mindent helyette -, és most úgy érzi, semmire sem képes egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!