Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy vegyem rá a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátom, hogy vigyen magával kulcsot, mikor dolgozni megy, és ne tőlem várja, hogy beengedjem?

Figyelt kérdés

Szépen megbeszélni már próbáltam.

Csúnyán megbeszélni is próbáltam.

Valami más kellene, mert ezek nem működtek.

A lényeg: a barátom nem visz magával soha kulcsot, mikor dolgozni megy. Az indoka erre, hogy nem tudja hova tenni (kocsival jár, abban például ezer hely van, ahol hagyhatja), és hogy én úgyis előbb érek haza (persze, mert direkt emiatt rohanok haza az első busszal, pedig néha lehet hogy bemennék boltba, vagy ilyesmi)

Van néha, hogy nem alszok otthon (havi-kéthavi 1 alkalom), akkor mikor indul haza melóból akkor felhívja anyukáját, aki pár háznyira lakik tőlünk és van pótkulcsa, hogy beengedi-e.

1 db kulcsról van szó, nem nagy kulcscsomóról vagy ilyesmi, probléma nélkül elfér a kesztyűtartóban, ajtózsebben, vagy a könyöklőben, ha annyira nem akarja zsebre rakni (pedig ott is elférne bőven)

Miért csinálhatja ezt??

Láttatok már ilyet?

Mit csináljak vele, ha megbeszélni nem lehet?

2018. okt. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
92%

😂😂 Hát ez...

Hogy vegyem rá a barátom, hogy vigyen magával kulcsot, mikor dolgozni megy, és ne tőlem várja, hogy beengedjem?

-1 valasz

-2 válasz

.

.

.

-x válasz

Köszi, mindenki fogja be, különben is mit szóltok bele az életembe, nem is kell kulcsot vinnie

#magamsemtudommitakarok

2018. okt. 16. 16:21
 32/69 A kérdező kommentje:

A normális válaszolónak, aki felfogta a kérdést, megköszöntem, és lehet hogy megpróbálom a tippjét.

Most arra mégis mit reagáljak, hogy idegenek kijelentik, hogy biztos rossz a kapcsolatom? Álljak bele meddő vitákba? Minek?

A kérdésemre a választ megkaptam, innentől lezártnak tekintem a témát. Esetleg normális ötlet még jöhet, ide fogok még nézni néha, de a céltalan kötekedésre mit mondjak? :)

2018. okt. 16. 16:27
 33/69 anonim ***** válasza:
89%
Nem rohannék. Akkor vár az utcán. És ha te elmész akárhova meló után? Vagy nem jön a busz? Vagy akármi?
2018. okt. 16. 16:28
 34/69 anonim ***** válasza:
92%

Szándékosan othonhagyja a kulcsot, utanna duzzog hogy kinn marad. Ertelmes felnott lehet.

Te meg az anyja adjatok ala a lovat azzal hogy portást jatszotok.

Lattam már hármatoknal értelmesebb ovodasokat...

2018. okt. 16. 16:28
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémnél bevált, hogy nem volt, aki ajtót nyisson. De ha neked ez nem felel meg, az a te problémád, egy próbát minden esetre megérne, és ez is normális válasz. Én nem minősítettem a kapcsolatodat, de a fejedbe nem látok bele, hogy mégis milyen módszert kéne ajánlani, azt írtam le, ami az én környezetemben működött.
2018. okt. 16. 16:30
 36/69 anonim ***** válasza:
90%
Ötletem,beszéld meg a kedves a pároddal a kulcs nyigodat,de nem itt gyakorizol,mert kommunikálni nem tudtok.. Egy Kulcs és ezt nem tudjátok megbeszélni.. Millio opcio közül a dedosat választod,és fáj az igazság az látszik.. Jó további haza rohangálást és beengedést. És senki nem fröcsögött mindenki segiteni akart h elsősorban veled van a baj,mert nem mersz a sarkadra állni..
2018. okt. 16. 16:32
 37/69 anonim ***** válasza:
87%

Én is azt gondolom, hogy kivétel nélkül minden válaszoló jól értelmezte a kérdést, és segíteni akart.

És kb az hogy raébreszted hogy kell hogy legyen nála kulcs (csőtörés, betörés, baleset bármi történhet, és ha te sem és az anyja sincs otthon nem tud bejutni a lakásba (hihetetlen hogy ezt le kell vezetni)).

Párszor kint marad, rájön.

Pénztárca, iratok elférnek?

2018. okt. 16. 16:54
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed ez vicces, de amúgy nagyon nem az. Mi lesz ha egyszer teszem azt rosszul leszel, összeesel és a kedves párod majd ott malmozik az ajtó előtt, amíg anyuci előkerül valahonnan, vagy amíg a kiérkező mentők kihívják a rendőröket akik betörik az ajtót? Az alattam lakó nő konkrétan így halt meg. Mondjuk az ő férje véletlen felejtette otthon a kulcsát.

Egyébként vegyél egy 'rablásgátló' virágkaspót az ajtó mellé és tegyél mögé egy kulcsot.

2018. okt. 16. 16:56
 39/69 anonim ***** válasza:
87%

Aki "amúgy rendes", az nem rendes.

Az a baj, hogy ez egy kicsi dolog, és ezt sem hajlandó megtenni érted, mert a valaga kényelme fontosabb.

Szakítanék, és nem hisztiből. Szimplán azért, mert felnőtt ember vagyok, nincs takarodóm, és nem vagyok hajlandó portást játszani másnak. Jogom van elmenni munka után vásárolni, sétálni, és nem rohanni haza a töketlen pasimhoz.

2018. okt. 16. 17:02
 40/69 anonim ***** válasza:
88%
Én ezért konkrétan szakítanék, annyira szintemen alulinak érezném, hogy egy felnőtt embernek mondanom kell, hogy vigyen magával kulcsot. Ez nem fröcsögés, teljesen komolyan mondom, hogy nem felnőtt és még csak nem is értelmes vagy racionális viselkedés, szimplán csak kibxott gáz. De ha neked erre igényed van, akkor menj és szaladj haza, lassan amúgy is be kéne engedned az uradat... Majd ha elbaxtad rá a fiatalságod légyszíves ne gyere ide sírni, hogy miért vagy ekkora idióta.
2018. okt. 16. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!