Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátom, hogy vigyen magával kulcsot, mikor dolgozni megy, és ne tőlem várja, hogy beengedjem?
Szépen megbeszélni már próbáltam.
Csúnyán megbeszélni is próbáltam.
Valami más kellene, mert ezek nem működtek.
A lényeg: a barátom nem visz magával soha kulcsot, mikor dolgozni megy. Az indoka erre, hogy nem tudja hova tenni (kocsival jár, abban például ezer hely van, ahol hagyhatja), és hogy én úgyis előbb érek haza (persze, mert direkt emiatt rohanok haza az első busszal, pedig néha lehet hogy bemennék boltba, vagy ilyesmi)
Van néha, hogy nem alszok otthon (havi-kéthavi 1 alkalom), akkor mikor indul haza melóból akkor felhívja anyukáját, aki pár háznyira lakik tőlünk és van pótkulcsa, hogy beengedi-e.
1 db kulcsról van szó, nem nagy kulcscsomóról vagy ilyesmi, probléma nélkül elfér a kesztyűtartóban, ajtózsebben, vagy a könyöklőben, ha annyira nem akarja zsebre rakni (pedig ott is elférne bőven)
Miért csinálhatja ezt??
Láttatok már ilyet?
Mit csináljak vele, ha megbeszélni nem lehet?
Esetleg ha rátennéd a kocsikulcsára? Akkor kéznél van neki.
Egy időben öcsém sem vitt magával kulcsot, nem rosszból, csak gyerekként megszokta, hogy valaki mindig otthon van, mire ő hazaér, aztán megtanulta, hogy kell, hogy legyen nála, mert nem mindig tud máshova beugrani WC-re, és ciki az utcán odaállni egy fához... :-D
Bocsi de elég furák ezek a válaszok...
Ha problémánk van, akkor tényleg az a megoldás, hogy hadd csengessen hajnalig #lol? Vagy különben áldozat-típus vagyok?
Olyat hol írtam, hogy vigyázban kell állnom bármikor is? Az hadd ne a mi problémánk legyen, hogy xy válaszoló túlreagálja a dolgot, és olyan részleteket talál ki, amik nem valósak.
Miért kell ennyire végletekben gondolkozni?
Nektek soha nem volt még, hogy valami eléggé zavart ahhoz, hogy változtatni akarjatok rajta, de annyira azért nem, hogy megszakítsátok a kapcsolatot az illetővel, vagy legalábbis komolyan megszivassátok?
Nekem is vannak idegesítő szokásaim, sőt, mindenkinek. Erre nem az a válasz, hogy akkor mindenki lépjen le, meg zárja ki a másikat direkt, meg hasonlók... Legalábbis szerintem nem.
Semmi baja azzal, ha megyek valahova - relatíve gyakran eljárok nélküle ide-oda, de akkor este indulok, miután ő már hazaért. Soha a legkisebb jelét se adta, hogy gondja lenne ezzel.
A kocsikulcsról még az alapból rajta levő márkalogós fityegőt is leszedte, zavarja hogy rálóg a térdére vezetés közben (ebben egyébként igazat adok neki, én is utálom az ilyesmiket a kocsikulcsokon, nekem is piszkálja a lábam :D )
Lehet hogy itt is hasonló az ok, alig fél éve költöztünk össze, előtte megszokta hogy anyukája mindig otthon volt, délután sose kellett neki kulcs. :/
Kifogás látom van h miért nem tudja a kulcsát elvinni.. Nem érted h gyenge vagy szembe szállni vele a saját érdekedben,meghunyászkodsz egy piti kulcson..
Igenis csengessen hajnalig ha nem visz kulcsot,meddig akarod ezt tűrni.. Előbb futsz haza miatta mintha vmi ajtó nyitó lennél. Itt komolyabb gondok lesznek,de elsősorban a te fejedben vannak bajok,én igenis kizárnám h megtanulja,velem nem is packáznak már a férfiak...
Na ez tetszik :D
Inkább valami ilyesmire gondoltam, amivel picit(!!) felbosszantom, de inkább humoros megoldás.
Köszi!
ugyan, ez a sok-kulcs másoltatós dolog olyan dedós.
humoros megoldást szeretnél? miért? neked olyan humoros, hogy munka után ügetsz a buszra, mert a pasid nem visz magával kulcsot?
ha jót nevetnél a helyzeten, nem írtad volna ki a kérdést...
amúgy igen. "kizárni" a saját házából, olyan másfél óra erejéig, előzetes figyelmeztetés nélkül.
de ahogy írtam is: ott van az anyukája, majd ő megelégeli a beeresztgetéseket.
Köszönöm a válaszokat, több fröcsögést nem kérek.
Örülök, hogy mások jobban látják a kapcsolatom, mint én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!