Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátom, hogy vigyen magával kulcsot, mikor dolgozni megy, és ne tőlem várja, hogy beengedjem?
Szépen megbeszélni már próbáltam.
Csúnyán megbeszélni is próbáltam.
Valami más kellene, mert ezek nem működtek.
A lényeg: a barátom nem visz magával soha kulcsot, mikor dolgozni megy. Az indoka erre, hogy nem tudja hova tenni (kocsival jár, abban például ezer hely van, ahol hagyhatja), és hogy én úgyis előbb érek haza (persze, mert direkt emiatt rohanok haza az első busszal, pedig néha lehet hogy bemennék boltba, vagy ilyesmi)
Van néha, hogy nem alszok otthon (havi-kéthavi 1 alkalom), akkor mikor indul haza melóból akkor felhívja anyukáját, aki pár háznyira lakik tőlünk és van pótkulcsa, hogy beengedi-e.
1 db kulcsról van szó, nem nagy kulcscsomóról vagy ilyesmi, probléma nélkül elfér a kesztyűtartóban, ajtózsebben, vagy a könyöklőben, ha annyira nem akarja zsebre rakni (pedig ott is elférne bőven)
Miért csinálhatja ezt??
Láttatok már ilyet?
Mit csináljak vele, ha megbeszélni nem lehet?
Nekem is valami hasonló jutott eszembe, mint az elsőnek :D
Párszor zsinórban véletlenül pont nem lennék otthon.
Sőt, véletlenül pont az anyukájával lennék valahol, amikor megérkezik :D
Ha meg kiakad, mondd meg neki, hogy felnőtt ember, egy kulcsra kell tudnia vigyázni, Te pedig nem portás vagy :)
Aztán még pár napig nem lennék otthon abban az időben :D
Azért ez elég bosszantó tud lenni, gondolj bele..
Mosogatsz, takarítasz, WC-n vagy, befekszel a TV elé, most jöttél ki a zuhany alól, akármi és fel kell ugrálni, félbe kell hagyni a dolgod, mert egy felnőtt egészséges ember nem tud egyedül kinyitni egy ajtót? Na ne már...
Párszor volt már, hogy lekéstem a buszt, vagy az késett.
Akkor vagy bent maradt tovább a munkahelyén, vagy bement a szüleihez letusolni, aztán mikor hazaértem akkor jött ő is, és duzzogott egy sort. Semmin nem javít, másnap ugyanúgy nem viszi.
Végigolvastad a kérdést?
Írtam: "rohanok haza az első busszal, pedig néha lehet hogy bemennék boltba, vagy ilyesmi".
Ha meg mégse érem el, akkor én kapom a durcit.
Más baj amúgy nincs vele, ezt az egyetlen stikkjét nem bírom megérteni és nem tudok mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!