Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen messze meneküljek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen messze meneküljek?

Figyelt kérdés
Lassan 7 éve vagyok együtt a párommal,ugyanott tart a kapcsolatunk,mint az elsö hetekben,annyi különbséggel, hogy már szex is ritkán van.Ezen felül semmiben nem hajlandó segíteni, nincsenek közös tervek,legtöbb esetben úgy gondolkodik, mint egy 6 éves. Napi 15-16 órát tölt a neten,eddig sakkal, politikai kérdések megválaszolásával foglalkozott,most meg rákattant a GYIK-ra, mindenkinek válaszolni akar, mindenkit meg akár menteni. Jóeszu ember,de még véletlenül se jut eszébe, hogy valami értelmes dologba kezdjen.Totál elmagányosodtam mellette.Mindig is én voltam az,aki jobban szeretett ebben a kapcsolatban.Mit tennétek a helyemben?
2018. szept. 2. 20:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Persze,emberek szabadidejükben ilyen történeteket fabrikálnak és részletesen leírják. Hagyjál már!Mégis mi az,amit nehezen vesz be az értelmed? Hogy én írtam le a sztorit, és ő diktálta? Vagy hogy így kibékültünk (legalábbis elcsitultak a kedélyek időlegesen?)A történet némely tekintetben teljesen szokványos,6 ev után bizony más nők is megfordulnak a fejemben,errol van szó leginkább.Megmondom én, hogy mi a ti gondotok!Az ,hogy mi nem egymás háta mögött kérdezősködünk tanácsért.Akkor persze számotokra minden rendben lenne.
2018. szept. 4. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!