Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen messze meneküljek?
Figyelt kérdés
Lassan 7 éve vagyok együtt a párommal,ugyanott tart a kapcsolatunk,mint az elsö hetekben,annyi különbséggel, hogy már szex is ritkán van.Ezen felül semmiben nem hajlandó segíteni, nincsenek közös tervek,legtöbb esetben úgy gondolkodik, mint egy 6 éves. Napi 15-16 órát tölt a neten,eddig sakkal, politikai kérdések megválaszolásával foglalkozott,most meg rákattant a GYIK-ra, mindenkinek válaszolni akar, mindenkit meg akár menteni. Jóeszu ember,de még véletlenül se jut eszébe, hogy valami értelmes dologba kezdjen.Totál elmagányosodtam mellette.Mindig is én voltam az,aki jobban szeretett ebben a kapcsolatban.Mit tennétek a helyemben?
"most meg rákattant a GYIK-ra, mindenkinek válaszolni akar, mindenkit meg akár menteni" - Majd jön ide is és megmondja... :-D
2018. szept. 2. 20:36
2/21 anonim válasza:
Hagynám békén gyakorizni én meg szépen becsuknám az ajtót kivülről. Ja, vinném a cuccaim is.
2018. szept. 2. 20:36
3/21 anonim válasza:
Akkor nem is alszik? Vagy miből él meg?
2018. szept. 2. 20:40
4/21 anonim válasza:
Off:
Komolyan, az átlag magyar nő ennyire mazochista, hogy elcsesz az életéből éveket eljegyzés, házasság, gyerek vagy akármi nélkül? Jó esetben összeköltözéssel?
Egyébként már jóval előbb ki kellett volna rakni a szűrét, nem 7 év után kellene, hogy eszedbe jusson.
2018. szept. 2. 20:47
5/21 anonim válasza:
Beszéltél már vele erről?
2018. szept. 2. 21:00
6/21 anonim válasza:
Azaz az első hetekben is ezt csinálta? De most már szex sincs, ha jól értem.
Hát, én is csináltam sok hülyeséget, de 7 évet így azért nem hoztam volna össze egy ilyen emberrel.
Ha eljutottál odáig, hogy feltedd a kérdést, akkor szerintem már vannak ötleteid, hogy mit csinálj.
Lépd meg azt.
2018. szept. 2. 22:12
7/21 A kérdező kommentje:
Nos,személyes megszólíttatas címén, mint a kérdést feltevo hölgy partnere,hadd reagáljak röviden a felvetéseire.Elöljáróban annyit,maximálisan tisztában vagyok vele,hogy egy nem mindennapi nővel lehettem együtt az elmúlt 6.5 évben Kevés itt a hely,hogy felsoroljam mindazt a szépet és jót, amit eddig kaptam a vele való kapcsolatból. Ami a konkrét felvetéseket illeti.Lehet,hogy ritkábban van szex,de ez szerintem természetes egy hosszú távú kapcsolatban és ahogy becsülöm, idén is legalabb 50szer együtt voltunk már. Arról nem én tehetek,hogy ő bevezette azt,hogy bármely nap,amikor éjszakát csinál, kijelenti,hogy nincs szex elotte,mivel akkor elfárad és nem tud ébren maradni a munkahelyén.
2018. szept. 2. 22:26
8/21 A kérdező kommentje:
Aztán :semmiben nem vagyok hajlandó segíteni. Ez így nem igaz kérem. Minden másnap mosogatok, bevásárolok, a kerti munkákban segitek.Főzni nem főzök, mert egyrészt nem tudok nagyon hozzaszagolni,másrészt ő kiemelkedően jól főz, nyilván az én kajam nem ütné meg az ő mércéjét.Közös tervek: én vetettem fel,hogy tanuljunk közösen olaszul,mivel mindketten imadjuk Olaszországot,az ottani életérzést.Idén oktoberben is megyünk oda.Gyerek témában ő utasított el engem azon az alapon,hogy mivel nekem már van egy fiam egy előző kapcsolatból, es szerinte túlontúl is a kisfiú anyja irányít engem,ezért ez túl nagy puttony ahhoz,hogy ilyen körülményekre ő gyereket vállaljon. Én kezdetektől fogva szerettem volna ilyen téren is egy közös "dologba"belevágni.
Úgy gondolkodom, mint egy 6 éves. Na jó, legyen 12. :) Ezt elismerem,nem túl pozitív, de talán ennek köszönhetően nevettunk több ezerszer egyutt az elmult 6.5 évben és nevetunk ma is napi szinten.
2018. szept. 2. 22:36
9/21 A kérdező kommentje:
Végül :napi 15-16 órát töltök a neten.Való igaz,ezt tényleg csokkentenem kellene,de pl a minap 45 percet gyalogoltam vele a munkahelyére majd vissza is 45 percet.Nyilván ha ennyire fontos lenne a net,ezt az időt is azzal töltöttem volna.Vagy ma pl kimentünk együtt egy fesztiválra, ahol 3 órát töltöttünk kb jó hangulatban.Bármikor kéri, otthagyom a netet és vele foglalkozom,sosincs úgy, hogy ne akkor tenném, amikor o amúgy is elfoglalt . (Pl.utazási blogot,utibeszamolot ír,stb) Aztán sokszor közösen is nézünk valamit a neten,ez is hozzátartozik a történethez. Nem akarok mindenkit megmenteni itt a GYIK -on, csak sokkolt,hány magyar ember kerül lelkileg olyan helyzetbe,hogy már az öngyilkosságot fontolgatja.ÉN idén áprilisban vesztettem el az egyik legjobb baRátomat, aki 40 évesen a vonat elé ugrott.
2018. szept. 2. 22:45
10/21 A kérdező kommentje:
Ui.:Az maximálisan igaz,hogy ő szeretett/szeret jobban ebben a kapcsolatban. Ő Oroszlán lány , én Mérleg fiú vagyok.Azt hiszem ez mindent elmond. ..Ettől függetlenül én nagyon szeretem öt és természetesen nem akarom elveszíteni! Azt pedig, hogy elmagányosodott mellettem,vagy legalábbis ő úgy érzi, a legőszintebb szivemből sajnálom!!Ennyit az én álláspontomról,azt hiszem,ugy volt fair,hogy ezt is megosszam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!