Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen messze meneküljek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen messze meneküljek?

Figyelt kérdés
Lassan 7 éve vagyok együtt a párommal,ugyanott tart a kapcsolatunk,mint az elsö hetekben,annyi különbséggel, hogy már szex is ritkán van.Ezen felül semmiben nem hajlandó segíteni, nincsenek közös tervek,legtöbb esetben úgy gondolkodik, mint egy 6 éves. Napi 15-16 órát tölt a neten,eddig sakkal, politikai kérdések megválaszolásával foglalkozott,most meg rákattant a GYIK-ra, mindenkinek válaszolni akar, mindenkit meg akár menteni. Jóeszu ember,de még véletlenül se jut eszébe, hogy valami értelmes dologba kezdjen.Totál elmagányosodtam mellette.Mindig is én voltam az,aki jobban szeretett ebben a kapcsolatban.Mit tennétek a helyemben?
2018. szept. 2. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Ő Oroszlán lány , én Mérleg fiú vagyok.Azt hiszem ez mindent elmond." ... Ennek járj utána jobban... :-D

Egyébként meg... :-D Röhej ez a kérdés, nem baj, holnap kezdődik a suli, kevesebben fognak unatkozni és itt hülyeségeket kiírni.

2018. szept. 2. 22:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Közös hozzáférésetek van a GYIK-hez???
2018. szept. 3. 00:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Őszintén mondom, ez a válaszsorozat ledöbbentett.

Tény, hogy egy pozitív dolog volt benne, hogy ha valaki másról panaszkodik, akkor ott a másik félnek is legyen esélye megvédeni magát.

Viszont ha ezt így le tudtad írni (remélem nem közös hozzáférésetek van a GYIK-hez), akkor ezt mind megtudjátok együtt is beszélni.

Persze a 7 év több mint a 4,5, de nincs az az isten nálam, hogy 2-3 nap után ne kívánnám a partnerem. Emberfüggő, elismerem, de szerintem nálatok pár konfliktus miatt el is hidegültetek egymástól.

2018. szept. 3. 00:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Jézus isten.... :D :D :D

Hát ettől a kérdéstől felnyerítettem.

A gyakorizás mindkettőtöknek megy, de az hogy leüljetek és megbeszéljétek a problémáitokat, az nem.

"Megmentitek más életét", de egymásét, a közöset nem. Ne haragudjatok, de ez szánalmas.

Mi lenne, ha szóban kommunikálnátok egymással akkor, amikor egyszerre, egy helyen vagytok mindketten?

2018. szept. 3. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:
A tegnap esti kérdezői hozzászólások után úgy gondolom, hogy a kérdés kamu. :-)
2018. szept. 3. 11:10
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem kamu a kérdés, és természetesen meg tudjuk beszélni a problémákat. Azt hiszem, kevesen tudják azt bedolgozni, hogy közös hozzáférésünk van ehhez a regisztrációhoz.Pontosabban: én, mint a pár férfi tagja regisztráltam és használom a tegnapi eset kivételével ezt a nicket.

Ha azt írnám, hogy én voltam az,aki írta a kérdést, persze kedvesem dühös diktálása alapjan,akkor itt végképp kifeküdne mindenki.Mondjuk azt nem vágom,hogy miért ne lehetne két embernek megbeszélni is tudni a problémáit egymassal illetve itt az egyik részéről egy kérdést feltenni ugy hogy a masik tud róla, mindezt egyszerre?No mindegy.Amit nem irt le egyikünk sem: Az elmúlt másfél évben, amellett,hogy nagyon jól érezzük magunkat egymással, én, a Férfi, elkezdtem kifelé is tekintgetni ebből a kapcsolatból. Ezt persze nem igazán tudtam eltitkolni,és nagy fájdalmat okoztam vele.Ezt a posztot is egy ilyen eset indukálta, mivel rájött a párom, hogy a fodrász csaj,akihez néha elmegyek, bejön nekem.És alappal feltételezheti azt is,hogy én is bejövök a lánynak. Ezért pipult be,némi joggal.

Ma reggel szeretkeztunk egy heveset és elcsitultak a kedélyek.

2018. szept. 3. 16:11
 17/21 anonim ***** válasza:

:-D

Vége az első tanítási napnak?

2018. szept. 3. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Örülünk, hogy a heves szeretkezés megoldott minden problémátokat!

Remélem, hogy tényleg nem szakítotok egymással, mert nem venném jó néven, hogy más ember(ek)től elvennétek a normális időt amit boldogságban is eltölthet a párjával.

2018. szept. 4. 01:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Az " elcsitultak a kedélyek" kijelentés mióta jelent egyet a "heves szeretkezés megoldott (sic!) minden problémátokat" kijelentéssel?
2018. szept. 4. 02:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Komolyan el kéne hinnünk, hogy ez a kérdés meg az egész sztori nem kamu? Találj ki valami jobbat, tényleg...
2018. szept. 4. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!