Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen messze meneküljek?
"Ő Oroszlán lány , én Mérleg fiú vagyok.Azt hiszem ez mindent elmond." ... Ennek járj utána jobban... :-D
Egyébként meg... :-D Röhej ez a kérdés, nem baj, holnap kezdődik a suli, kevesebben fognak unatkozni és itt hülyeségeket kiírni.
Őszintén mondom, ez a válaszsorozat ledöbbentett.
Tény, hogy egy pozitív dolog volt benne, hogy ha valaki másról panaszkodik, akkor ott a másik félnek is legyen esélye megvédeni magát.
Viszont ha ezt így le tudtad írni (remélem nem közös hozzáférésetek van a GYIK-hez), akkor ezt mind megtudjátok együtt is beszélni.
Persze a 7 év több mint a 4,5, de nincs az az isten nálam, hogy 2-3 nap után ne kívánnám a partnerem. Emberfüggő, elismerem, de szerintem nálatok pár konfliktus miatt el is hidegültetek egymástól.
Jézus isten.... :D :D :D
Hát ettől a kérdéstől felnyerítettem.
A gyakorizás mindkettőtöknek megy, de az hogy leüljetek és megbeszéljétek a problémáitokat, az nem.
"Megmentitek más életét", de egymásét, a közöset nem. Ne haragudjatok, de ez szánalmas.
Mi lenne, ha szóban kommunikálnátok egymással akkor, amikor egyszerre, egy helyen vagytok mindketten?
Nem kamu a kérdés, és természetesen meg tudjuk beszélni a problémákat. Azt hiszem, kevesen tudják azt bedolgozni, hogy közös hozzáférésünk van ehhez a regisztrációhoz.Pontosabban: én, mint a pár férfi tagja regisztráltam és használom a tegnapi eset kivételével ezt a nicket.
Ha azt írnám, hogy én voltam az,aki írta a kérdést, persze kedvesem dühös diktálása alapjan,akkor itt végképp kifeküdne mindenki.Mondjuk azt nem vágom,hogy miért ne lehetne két embernek megbeszélni is tudni a problémáit egymassal illetve itt az egyik részéről egy kérdést feltenni ugy hogy a masik tud róla, mindezt egyszerre?No mindegy.Amit nem irt le egyikünk sem: Az elmúlt másfél évben, amellett,hogy nagyon jól érezzük magunkat egymással, én, a Férfi, elkezdtem kifelé is tekintgetni ebből a kapcsolatból. Ezt persze nem igazán tudtam eltitkolni,és nagy fájdalmat okoztam vele.Ezt a posztot is egy ilyen eset indukálta, mivel rájött a párom, hogy a fodrász csaj,akihez néha elmegyek, bejön nekem.És alappal feltételezheti azt is,hogy én is bejövök a lánynak. Ezért pipult be,némi joggal.
Ma reggel szeretkeztunk egy heveset és elcsitultak a kedélyek.
:-D
Vége az első tanítási napnak?
Örülünk, hogy a heves szeretkezés megoldott minden problémátokat!
Remélem, hogy tényleg nem szakítotok egymással, mert nem venném jó néven, hogy más ember(ek)től elvennétek a normális időt amit boldogságban is eltölthet a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!