Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel hogy vonzó maradj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel hogy vonzó maradj a párod szemében?

Figyelt kérdés
Szoktál sportolni, figyelni mit eszel stb..kort is. 30f
2018. szept. 1. 10:50
1 2
 11/16 peca1000 ***** válasza:
Borotválkozni szoktam akkor, meg kevesebbet káromkodok, ès így leszek vonzóbb nála :)
2018. szept. 1. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Sportolok, figyelek mit eszek, havonta járok körmöshöz, 3 havonta fodrászhoz, kozmetikus szerencsére nem kell,szép a bőröm,igényesen öltözködök,igyekszem mindig csinos lenni, de ezzel sincs gond,mert tökéletes az alakom,bármi jól áll.Ja és nem a páromért csinálom,hanem magam miatt mert így érzem jol magam, hiú nő vagyok,számomra fontos a szépség.

30 N

2018. szept. 1. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi különöset.

Eszek sokat, mégsem igazán jön rám semmi, így általában "soványabb" vagyok, mint kéne :D, úgyhogy ha rám ragad 3-4 kil, csak örülünk neki.

Sokat nevetek, vidám vagyok, pozitív, nem hisztizek, meg ilyesmik.

29n

2018. szept. 1. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem csak a páromért teszem, de heti 3x sportolok, igyekszem nem szemetet enni. Abszolút letettem a cigit, bulikban sem, (régen se dohányoztam sokat, heti egyszer max). Hetente többször szőrtelenítek, csinos ruhákat hordok, mindig szexi fehérnemű van rajtam, gyakran sminkelek.
2018. szept. 1. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a sport.Igaz van rajtam egy kis felesleg,de senki kedvéért nem vagyok hajlandó fogyókúrázni.Öltözködés sem érdekel,inkább a sportosabb vonalat követem,nem akarok tetszeni,se megfelelni már senkinek,kinőttem ebből.Nincs szükségem arra hogy minél több embernek tetszeni akarjak,enélkül is van önbizalmam.És azt eszek amit éppen akarok,senkinek semmi beleszólása nincs ebbe.
2018. szept. 2. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Én szeretem őt úgy ahogy van, Ő szeret engem úgy ahogy vagyok, mindenestől. Pont. Diétázom, rendszeresen (heti 5x 1 óra) mozgok és próbálok lefogyni mert túlsúlyom van. Kizárólag ÖNMAGAMÉRT. 32/N
2018. szept. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!