Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel hogy vonzó maradj a párod szemében?
Figyelt kérdés
Szoktál sportolni, figyelni mit eszel stb..kort is. 30f2018. szept. 1. 10:50
11/16 peca1000 válasza:
Borotválkozni szoktam akkor, meg kevesebbet káromkodok, ès így leszek vonzóbb nála :)
12/16 anonim válasza:
Sportolok, figyelek mit eszek, havonta járok körmöshöz, 3 havonta fodrászhoz, kozmetikus szerencsére nem kell,szép a bőröm,igényesen öltözködök,igyekszem mindig csinos lenni, de ezzel sincs gond,mert tökéletes az alakom,bármi jól áll.Ja és nem a páromért csinálom,hanem magam miatt mert így érzem jol magam, hiú nő vagyok,számomra fontos a szépség.
30 N
13/16 anonim válasza:
Semmi különöset.
Eszek sokat, mégsem igazán jön rám semmi, így általában "soványabb" vagyok, mint kéne :D, úgyhogy ha rám ragad 3-4 kil, csak örülünk neki.
Sokat nevetek, vidám vagyok, pozitív, nem hisztizek, meg ilyesmik.
29n
14/16 anonim válasza:
Hát nem csak a páromért teszem, de heti 3x sportolok, igyekszem nem szemetet enni. Abszolút letettem a cigit, bulikban sem, (régen se dohányoztam sokat, heti egyszer max). Hetente többször szőrtelenítek, csinos ruhákat hordok, mindig szexi fehérnemű van rajtam, gyakran sminkelek.
15/16 anonim válasza:
Nem érdekel a sport.Igaz van rajtam egy kis felesleg,de senki kedvéért nem vagyok hajlandó fogyókúrázni.Öltözködés sem érdekel,inkább a sportosabb vonalat követem,nem akarok tetszeni,se megfelelni már senkinek,kinőttem ebből.Nincs szükségem arra hogy minél több embernek tetszeni akarjak,enélkül is van önbizalmam.És azt eszek amit éppen akarok,senkinek semmi beleszólása nincs ebbe.
16/16 anonim válasza:
Semmit. Én szeretem őt úgy ahogy van, Ő szeret engem úgy ahogy vagyok, mindenestől. Pont. Diétázom, rendszeresen (heti 5x 1 óra) mozgok és próbálok lefogyni mert túlsúlyom van. Kizárólag ÖNMAGAMÉRT. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!