Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel hogy vonzó maradj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel hogy vonzó maradj a párod szemében?

Figyelt kérdés
Szoktál sportolni, figyelni mit eszel stb..kort is. 30f
2018. szept. 1. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Én a humorra esküszöm. Több nevetés - kevesebb agyalás az élet gondjain.
2018. szept. 1. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Lusta típus vagyok, szóval mozogni akkor szoktam, amikor érzem, hogy kezdek hízni. Akkor egy ideig nyomom, meg visszafogom a zabálást, és megint vékony vagyok :D Férjem kb. ugyanez. Szerencsénk van egyébként, mert mindketten vékony alkatúak vagyunk, így nem kell állandóan harcolni a kilókkal, csak max a belünk elkezd nőni, és akkor megmozdulunk :D Gyorsan le szokott menni. Ő pont most van túl egy ilyen összekapom magam időszakon, én épp a második gyereket várom, utána jön a visszafogyok rész.

Emellett persze normálisan tisztálkodunk, odafigyelünk magunkra, nem igénytelenül döglünk itthon stb.

2018. szept. 1. 11:06
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt mind magamért teszem.
2018. szept. 1. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
3: amúgy igen, ezeket a férjemtől függetlenül is megtenném, mert rossz lenne azt látni a tükörben, hogy dagadt vagyok és ronda.
2018. szept. 1. 11:12
 5/16 anonim ***** válasza:
#1 Milyen gondok?
2018. szept. 1. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Én szeretem, ő szeret engem. Ez, egyikünk részéről elmúlik, a másik bármit tehet, semmi sokkhatást nem tud elérni, ha az érzelem elmúlt.
2018. szept. 1. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Én főleg magamért sportolok és táplálkozok "normálisan". Szerintem nem az első szempont egy komoly párkapcsolatban a külső viszont ez is egy tényező. Nem tartanám fernek, hogy "Hát most már van barátnőm nem kell nekem jól kinézni". Nálunk kiemelten fontos minden problémánkat megbeszélni és a kölcsönös odafigyelés. Randevúkat is szoktunk tartani mivel a "Kifogott halat nem etetünk" szintű debil poénok szellemisége még kifejezetten károsak is.
2018. szept. 1. 11:27
 8/16 anonim ***** válasza:
#5 A szokásos problémák: munkahely, stressz, rohanás, hangulatingadozások, stb. Ezek egy kapcsolatra is rányomják a bélyegüket. De ha több nevetést, jókedvet viszel bele, nem ezeken jár folyton az agyad.
2018. szept. 1. 11:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Pont azt, amit akkor, mikor összejöttünk, és vonzónak talált.
2018. szept. 1. 11:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Bár nincs párom, és valószínűleg nem is lesz, (na nem azért, mert ronda vagyok) annak ellenére rendszeresen sportolok, (futok) illetve odafigyelek arra, hogy mit eszek. Inkább sovány húsokat eszek, gyümölcsöt, zöldséget, rizs, krumpli, kevés tészta, tejtermékek, zab. Kb ezeket eszem. Az édességeket, alkoholt teljesen kerülöm.
2018. szept. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!