Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Erkölcsileg” miért elfogadhatatlan a szüleim szemében, ha 19 évesen szeretnék a barátommal összeköltözni?
Sajnos próbáltam többször is, de nem kaptam rá rendes választ..
Nem hiszem, hogy rám unna, egész nyáron azért dolgozik, hogy ez létrejöhessen. Ha összeházasodnánk, akkor nem tudna később ugyan úgy elhagyni? Igen, szeretnénk összeházasodni majd, ha mindketten lediplomáztunk, és szereztünk állást. Nem értem, hogy ezek a ‘félelmek’ hogyan kapcsolódnak az erkölcshöz.
15 évesen még az lenne, de 19 évesen? - A dédszüleid ennyi idősen már a világháborúban harcoltak, és besorozott katonaként a világ végén nem állandóan a harccal voltak elfoglalva...
27/F
Szerintem túl maradiak, leragadtak a múlt szàzadban ahol szégyen volt hàzassàg előtt szexelni, együtt élni. Ugye azt nem gondoljàk, hogy hàzassàgig szűz leszel? ( gondolom rég nem vagy màr az x hónapos- éves kapcsolatban. Vicc hogy az együttélésen akadnak ki.
Kérdező! Elmúltàl 18, ha talàltok munkàt, el tudjàtok tartani magatokat akkor fogod magad és összeköltözöl a pàroddal ha vele tervezed a jövőd. A szüleid meg ne akarjàk irànyítani a felnőtt gyerekük életét a sajàt elavult nézeteik alapjàn, meg egyébként sem.
Mert prűdek.
Meg még szerintük pl lehet, hogy a tinédzser az még gyerek. És talán lehet, hogy 20-at betöltve sem tekintenének teljesjogú felnőttnek; félnek, már megszoktak, rettegnek, nehogy elhagyd őket, és utána vissza se nézz feléjük. De ez érdekből, és nem pl az irántad érzett féltésükből van. Tehát majd ha öreg leszel gondolják gondoskodj róluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!