Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit tegyek? Tudom undorító és elfogadhatatlan. Ezt tudom. De mit tegyek?
Tényleg kérek mindenkit, hogy ne gyalázzon, mert tudatában vagyok annak, hogy ez rossz. A kiutat nem találom.
Van egy nagyon kedves ismerősöm. Sokat jelent nekem, tisztelem, becsülöm, sokat jelent az, hogy ismerhetem, mert egy fantasztikus nő (nem kimondottan baráti a kapcsolatunk, de szeretem a társaságát, felnézek rá), kicsit mintha a nővérem lenne.
Eddig sem gond nem volt. Az utóbbi időben viszont borzalmas helyzetbe kerültem. Ő a férjével már több, mint 10 éve együtt vannak és gyerekeik is vannak. Gyönyörű nő, mégis ezzel a férfivel maradt, pedig az első volt, és 20 évesen már gyereket vár (a férfi idősebb 11 évvel).
A gond ott kezdődött, hogy a férje kikezdett velem. Eleinte fel sem tűnt, mert eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen. Aztán meg teljesen kiborultam, hogy hogyan képzelhet ilyet, stb. Viszont hiába nem adtam pozitív választ nem hagyott fel vele, és egy idő után elkezdtem észrevenni azokat a tulajdonságait amik korábban fel sem tűntek és attól félek, hogy beleszerettem.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szörnyen érzem magam. Tudom, hogyha történne BÁRMI soha többé nem tudnék a felesége szemébe nézni, pedig szeretem, szükségem van a barátságára. Viszont másrészt meg egyre nehezebben viselem az állandó visszautasítgatást, mikor valójában egyre jobban tetszik nekem.
Mit tegyek? Azt ne javasoljátok, hogy kerüljem őket, mert éppen azért nem engedek ennek a férfinek, mert nem akarom a feleségével elrontani a kapcsolatunkat, ha nem számítana nekem a barátsága, akkor akár össze is jöhetnék a férjével. Hogyan lehet elfelejteni?
Álszent ..csa vagy. Te is tudod, hogy, ha "unod" a visszautasítgatást, előbb-utóbb engedni fogsz.
Vagy kerülöd őket vagy nem maradsz kettesben soha a hapsival. Más megoldás nincs.
Mondjuk legyel eros no, akinek celjai vannak, elvei, azt teszi amit helyesnek gondol, nyaggatassal es manipulacioval nem veheto ra semmire. Szerintem egyszer sem utasitottad vissza kello erellyel. Ha tenyleg jo ember akarsz maradni, akkor megmondod neki, hogy kopni fogsz a felesegenek, ha nem allitja le magat. Ez el kell, hogy riassza.
Az mindenkepp dicseretes, hogy nem utolag jottel tanacsert, sajnos a tobbseg ezt teszi.
Felejteni nem lehet ugy, hogy kozben kapcsolatban vagytok. Tartsd magad tavol tole, ugy sikerulni fog!
Látom még nem tetted fel magadnak a kérdést, miszerint "Mi értékes van egy áruló annak?" ha egy standard monogám kapcsolatnak képzeled el úgy általában a párkapcsolatokat, akkor nem értem, min forgsz és miért idealizálod.
31/f
2 lehetőséged van.
1 Összejössz a féjével és elveszíted a barátságot és a férjét is. Úgyis csak szexet akar tőled, a családját nem fogja elhagyni.
2 Megmondod a férjének határozottam hogy hagyjon békén mert elmondod a feleségének. Egyúttal elmondod azt is hogy neked többet ér a feleségével egy jó kapcsolat mint egy dugás vele.
Elsősorban a gondolataidat próbáld meg helyre tenni ill. megzabolázni, mert ha táplálod magadban, hogy neked ő mennyire fontos, akkor bizony szerető leszel.
A helyedben egy darabig távol maradnék, és a saját életemre koncentrálnék. Foglald le magad értelmes dolgokkal és/vagy ismerkedj, randizz független férfiakkal. Hidd el, ha lesz párod, eszedbe sem fog jutni, hogy milyen főnyeremény a barátnőd férje, sőt, akkor fogod igazán megérteni, hogy milyen undorítóan viselkedik.
Most csak azért érzel így, mert nincs türelmed várni arra a bizonyos hozzád illőre, és még ezzel a megalázó lehetőséggel is beérnéd. Nem hiszem, hogy ilyen reménytelen a helyzet, szóval légy határozott és gerinces, a tiszta lelkiismeret többet ér bármely érzelmi fellángolásnál és szexuális élménynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!