Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mégis mit tegyek? Tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit tegyek? Tudom undorító és elfogadhatatlan. Ezt tudom. De mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tényleg kérek mindenkit, hogy ne gyalázzon, mert tudatában vagyok annak, hogy ez rossz. A kiutat nem találom.

Van egy nagyon kedves ismerősöm. Sokat jelent nekem, tisztelem, becsülöm, sokat jelent az, hogy ismerhetem, mert egy fantasztikus nő (nem kimondottan baráti a kapcsolatunk, de szeretem a társaságát, felnézek rá), kicsit mintha a nővérem lenne.

Eddig sem gond nem volt. Az utóbbi időben viszont borzalmas helyzetbe kerültem. Ő a férjével már több, mint 10 éve együtt vannak és gyerekeik is vannak. Gyönyörű nő, mégis ezzel a férfivel maradt, pedig az első volt, és 20 évesen már gyereket vár (a férfi idősebb 11 évvel).

A gond ott kezdődött, hogy a férje kikezdett velem. Eleinte fel sem tűnt, mert eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen. Aztán meg teljesen kiborultam, hogy hogyan képzelhet ilyet, stb. Viszont hiába nem adtam pozitív választ nem hagyott fel vele, és egy idő után elkezdtem észrevenni azokat a tulajdonságait amik korábban fel sem tűntek és attól félek, hogy beleszerettem.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szörnyen érzem magam. Tudom, hogyha történne BÁRMI soha többé nem tudnék a felesége szemébe nézni, pedig szeretem, szükségem van a barátságára. Viszont másrészt meg egyre nehezebben viselem az állandó visszautasítgatást, mikor valójában egyre jobban tetszik nekem.

Mit tegyek? Azt ne javasoljátok, hogy kerüljem őket, mert éppen azért nem engedek ennek a férfinek, mert nem akarom a feleségével elrontani a kapcsolatunkat, ha nem számítana nekem a barátsága, akkor akár össze is jöhetnék a férjével. Hogyan lehet elfelejteni?

2017. dec. 16. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudom, le fogtok pontozni, nem érdekel. Kedves Kérdező, itt egy megoldás van. Bármennyire sajnálod, de mind a kettővel meg kell szakítanod a kapcsolatot. Ha elmondanád a feleségnek, lehet, hogy nem hinné el. Az is lehet, hogy a férje rád fogná, hogy kikezdtél vele. De ha el is hinné a felesége, akkor sem biztos, hogy hálás lenne, amiért felnyitottad a szemét. Általában megharagszanak a rossz hír hozójára. A pasival meg semmiképpen ne kezdjél, szemét alak, aki a felesége barátnőjére nyomul. Sajnálom, hogy nem tudok jobbat mondani (írni).
2018. júl. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!