Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi állandóan les, a kozeledben van stb akkor miért viselkedik mégis így?
Többen belejoltuk (ismerősök ) és mindenkit vissza jelölt csak engem nem, hanem nekem irt hogy miért jelöltem be.
(A többiek vad idegenek voltak neki.)
Aztán olyan jeleket adott, hogy erdeklem (egész napokat beszélgettünk, 1 perc nem telt el két válasz között tehát nem órákat vártam rá) stb de aztán mégis azt mondta nem akar tőlem semmit. Akkor mire volt jó ez az egész? Ti is játszottatok már így másokkal ? Mire jó ez???
Nem úgy tapasztalom, hogy csak úgy lehet közel maradni valakihez, akitől amúgy nem akarunk semmit, ha flörtölünk vele....
Tovabbra sem értem, ha nem szeretnél komolyat, miért kell flörtölni? Értelmes, felnőtt ember módjára nem tudsz viselkedni egy ellenkező neművel, csak flörtöléssel tudsz fenntartani egy kapcsolatot?
Ha netalán tizenéves vagy, ne vedd magadra, akkor mindegy, majd kinövöd. De felnőtt férfiként én azért elgondolkoznék...
Van aki nyitott arra, hogy néha bókolnak neki fiúbarátként, úgy hogy nem értelmezi félre.
Abban igazad lehet hogy nem épp a legjobb megoldás egy olyan lánnyal aki többet szeretne, de alapjáraton ezzel mi gond lenne? Másrészről nem hitegem semmivel, csak kíváncsi vagyok mire hogy reagál, kíváncsi vagyok hogy kicsoda is ő. Ha őt nem zavarja, akkor nem értem hol a probléma.
Odaszúrta, milyen érdekesen fogalmazol. Azzal szúrt volna oda, ha úgy belemegy a kapcsolatba, hogy nem is kedveli a lányt, duplán magának, és egyet a lánynak is. Attól hogy beszélgettek ez nem jelent semmit. Én megértem hogyha egy lány átverve érzi magát, amikor jól érzi magát egy sráccal, aki kedves és figyelmes vele, de mégse akar tőle semmit, DE ez nem a srác hibája.
Másrészről ezernyi oka lehet hogy miért utasította el a srác a lányt. Lehet időközben rájött, hogy mégsem illenek össze(a sok beszélgetésből), lehet hogy ő nem érzi készen magát egy kapcsolatra, lehet hogy megtetszett neki valaki más stb stb.
Nézd kérdező én megértem, hogy kiborultál, ez teljesen természetes viszonzatlan vonzalom után(bár még mindig nem világos, hogy te akartál-e tőle valamit, vagy csak felháborít, hogy ő miért nem, miközben te sem?), szerintem sokan pontosan tudjuk milyen is ez az érzés, de nem feltétlenül a másik felet kéne egyből górcső alá venni, és kritizálni, ha amúgy olyan hatalmas főben járó bűnt valóban el sem követett. A rossz érzéseidért, még ha egy másik személy miatt is alakult ki benned, nem feltétlenül a másik személy a felelős, de nem is feltétlenül leszel rosszabb, kevesebb tőlük hogy hárítani kelljen. Nézz szembe velük, emészd meg őket, és lépj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!