Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy pasi állandóan les, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi állandóan les, a kozeledben van stb akkor miért viselkedik mégis így?

Figyelt kérdés

Többen belejoltuk (ismerősök ) és mindenkit vissza jelölt csak engem nem, hanem nekem irt hogy miért jelöltem be.

(A többiek vad idegenek voltak neki.)

Aztán olyan jeleket adott, hogy erdeklem (egész napokat beszélgettünk, 1 perc nem telt el két válasz között tehát nem órákat vártam rá) stb de aztán mégis azt mondta nem akar tőlem semmit. Akkor mire volt jó ez az egész? Ti is játszottatok már így másokkal ? Mire jó ez???

2017. dec. 2. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem feltétlenül játék. Az illető srác valszeg gyakorolt, te sem feltétlenül veszítettél semmit, sőt nyertél, megismertél egy személyt, jobban érted a férfiakat, az is lehet hogy barátkozni akart, és ezzel nyertél egy barátot stb. Másrészről néha jó lányokkal játszmázni/flörtölgetni, legalábbis részemről, anélkül hogy bármit is szeretnék tőlük. Ezzel sehol nem használom ki, nem hitegetem semmivel, ha ő olyat lát bele ami nincs, akkor az nem az én saram. Ha ezt ő közli velem, akkor tudatom vele, hogy nem akarok semmit, de ettől nem utálom meg a személy, nem fogom lenézni sem, emberből van, vannak érzései, nekem is, nem ugyanolyan, ez van. Másrészről ezzel a flörtölgetéssel még mondhatni bókolok is neki, mert érzi hogy lát benne valamit egy férfi/srác.
2017. dec. 2. 23:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Első, azért ha nem akarsz semmit, minek flörtölgetni? Többet ártasz vele, mint használsz, nem mindig vicces ám, és nem mindig bók, míg neked csak játék, a másik félnek meg esetleg komoly.
2017. dec. 2. 23:46
 3/14 anonim ***** válasza:
#2 Én azt nem értem, hogyha komolyan kedvel engem a másik személy, és én minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy úgy maradjunk közel egymáshoz, hogy ne legyen kínos, akkor az hol probléma? Nem kertelek megmondom neki, hogy nem szeretnék komolyat, de ettől még nem fogok úgy tenni, mintha soha meg se ismertem volna.
2017. dec. 2. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha az illúzióját keltem azzal hogy játszmázok vagy flörtölök annak hogy együtt vagyunk, az rossz dolog lenne? Lehet önző vagyok azzal hogy én nem akarom elveszíteni őt mint barátot, de miért is kéne? Próbálok a kedvére tenni, és emellett a saját kedvemre is.
2017. dec. 2. 23:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem úgy tapasztalom, hogy csak úgy lehet közel maradni valakihez, akitől amúgy nem akarunk semmit, ha flörtölünk vele....

Tovabbra sem értem, ha nem szeretnél komolyat, miért kell flörtölni? Értelmes, felnőtt ember módjára nem tudsz viselkedni egy ellenkező neművel, csak flörtöléssel tudsz fenntartani egy kapcsolatot?

Ha netalán tizenéves vagy, ne vedd magadra, akkor mindegy, majd kinövöd. De felnőtt férfiként én azért elgondolkoznék...

2017. dec. 2. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Barátokkal nem szokás flörtölni felnőtt emberek körében.
2017. dec. 2. 23:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Van aki nyitott arra, hogy néha bókolnak neki fiúbarátként, úgy hogy nem értelmezi félre.

Abban igazad lehet hogy nem épp a legjobb megoldás egy olyan lánnyal aki többet szeretne, de alapjáraton ezzel mi gond lenne? Másrészről nem hitegem semmivel, csak kíváncsi vagyok mire hogy reagál, kíváncsi vagyok hogy kicsoda is ő. Ha őt nem zavarja, akkor nem értem hol a probléma.

2017. dec. 3. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Tipikus játék volt részéről.Már ott kapcsolnod kellett volna,mikor azt kérdezte miért jelölted be.Beszélgetés alatt levágta,hogy simán meglennél neki ha akarná,húzott magában egy képzeletbeli strigulát,aztán mivel nem akart tőled semmit,ezt még jól oda is szúrta neked.
2017. dec. 3. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Odaszúrta, milyen érdekesen fogalmazol. Azzal szúrt volna oda, ha úgy belemegy a kapcsolatba, hogy nem is kedveli a lányt, duplán magának, és egyet a lánynak is. Attól hogy beszélgettek ez nem jelent semmit. Én megértem hogyha egy lány átverve érzi magát, amikor jól érzi magát egy sráccal, aki kedves és figyelmes vele, de mégse akar tőle semmit, DE ez nem a srác hibája.

Másrészről ezernyi oka lehet hogy miért utasította el a srác a lányt. Lehet időközben rájött, hogy mégsem illenek össze(a sok beszélgetésből), lehet hogy ő nem érzi készen magát egy kapcsolatra, lehet hogy megtetszett neki valaki más stb stb.

Nézd kérdező én megértem, hogy kiborultál, ez teljesen természetes viszonzatlan vonzalom után(bár még mindig nem világos, hogy te akartál-e tőle valamit, vagy csak felháborít, hogy ő miért nem, miközben te sem?), szerintem sokan pontosan tudjuk milyen is ez az érzés, de nem feltétlenül a másik felet kéne egyből górcső alá venni, és kritizálni, ha amúgy olyan hatalmas főben járó bűnt valóban el sem követett. A rossz érzéseidért, még ha egy másik személy miatt is alakult ki benned, nem feltétlenül a másik személy a felelős, de nem is feltétlenül leszel rosszabb, kevesebb tőlük hogy hárítani kelljen. Nézz szembe velük, emészd meg őket, és lépj túl rajta.

2017. dec. 3. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezek után már értem, hogy miért gondolom hogy kevés az empátiám. Csak én sose értem, hogy mi értelme annak, hogy együtt érzünk a kérdezővel, vagy egy bajbajutott/szomorú illetővel, ahelyett, hogy egy konstruktív kritikát fogalmaznánk meg a helyzetről/a segítségre szorulóról, mivel a kérdező egyértelműen nem látja objektíven a helyzetet a dúló érzelmek miatt. Míg azzal, hogy megértjük semmivel nem lesz előrébb, ha konstruktív kritikát fogalmazunk meg, akkor legalább jobban át fogja tudni látni. Nem így lenne az értelmes?
2017. dec. 3. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!