Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy pasi állandóan les, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi állandóan les, a kozeledben van stb akkor miért viselkedik mégis így?

Figyelt kérdés

Többen belejoltuk (ismerősök ) és mindenkit vissza jelölt csak engem nem, hanem nekem irt hogy miért jelöltem be.

(A többiek vad idegenek voltak neki.)

Aztán olyan jeleket adott, hogy erdeklem (egész napokat beszélgettünk, 1 perc nem telt el két válasz között tehát nem órákat vártam rá) stb de aztán mégis azt mondta nem akar tőlem semmit. Akkor mire volt jó ez az egész? Ti is játszottatok már így másokkal ? Mire jó ez???

2017. dec. 2. 23:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudom hogy igaza van az egyik valaszolónak, nem tetszhet mindenki mindenkinek. De! (És most nem konkrétan az én peldambol kiindulva) szemet dolognak tartom ezt, hogy elszorakoztatom magam azzal hogy flörtölgetek, aztán ha a másik belém zúg, az már nem az én hibám. Ha valaki nem tetszik, akkor hagyd békén. Ennyi.

Másik válaszoló. Kissé szíven ütött a válaszod (a strigula vagyok) de teljes mértékben igazad van. Előbb is rá johettem volna. Előbb kellett volna feltennem a kérdést! Köszi ❤

2017. dec. 3. 01:23
 12/14 anonim ***** válasza:
flörtölgetést leginkább csak addig értem, amíg nem tudom hogy belém van zúgva, maximum csak sejtem. De nem is rólam van itt szó, hanem a te helyzetedről, ő is lehet hogy ugyanígy volt addig amíg ki nem derült, hogy te kedveled őt.
2017. dec. 3. 01:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Itt az egyik ferfi kommentelo fogalom zavarokkal kuzd. Bokolni es flortolni rovid tavon artalmatlan,huzamosabb ideig csinalni ezt egy olyan szemelyel aki viszonozza is szemetseg, ferfiatlansag.

Kerdezo hagyd a francba.

2017. dec. 3. 05:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet így akar magába zuhintani, mert a tapasztalat az, hogy a nőket vonzza ha a pasi elérhetetlennek tűnik, mert alfahímnek érzik ettől a férfit.

De lehet csak szórakozik, sok beteg, kissé pszichopata ember szerint "ez csak ártatlan játék" bizony nagyon sok nő is csinálja.

2017. dec. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!