Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BPetrus kérdése:
Szerintetek én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A párommal elmentünk wellnessezni a hétvégén. Pénteken autóba ültünk, és megkért, hogy álljak meg annál az étteremnél ahol a volt felesége dolgozik, mert tartozik neki 1200 forinttal. Kérdeztem tőle, hogy nem-e ér rá jövőhéten, tudtommal így is van nála egy csomó pénze. Mondta, hogy nem, neki ezért a pénzért egy órát kell dolgoznia. (De közben meg szórja a pénzt.) Nekem nagyon rosszul esett. Korábban már elhagyott miatta 3x, mindig visszament hozzá. Szerintetek én reagálom túl? Csak azt nem értem miért nem ér rá jövőhéten, amikor úgy is fognak találkozni. És, hogy pluszba van nála pénzügyileg..2018. aug. 20. 14:07
11/18 anonim válasza:
Na, a hapsi idáig palatapincsi volt/van, hát most szerzett magának ő is egyet. Most már nem a ő legnagyobb balfax szűkebb környezetében.
12/18 anonim válasza:
3x elhagyott és te ezek után visszafogadtad? Gratulálok, bizos jó érzés lehet lábtörlőnek lenni. Viszont így, hogy neked úgy is megfelel ez a kapcsolat, hogy ez az ember nem szeret téged, tök felesleges ilyesmin kiakadnod.
13/18 Tribekko válasza:
A kérdés még igényelne részleteket. Ha jól értelmezem te végignézed ahogy nyalonc a volt feleségével. Idők kérdése, hogy mikor hagy el ismét...
14/18 anonim válasza:
ENgem nem az zavarna, hogy megáll.
Hanem ez:"Korábban már elhagyott miatta 3x,"
15/18 anonim válasza:
Korábban már elhagyott miatta 3x, - jézusom... ostoba naiv kislány vagy te.
16/18 anonim válasza:
Téged se az eszedért szeretnek. 3x elhagyott màr de visszafogadtad,. Neked nem az 1200 ft- al van bajod, hanem azzal, hogy àltatod magad és még mindig ebben a nevetséges viszonyban bohóckodsz. Kaparsz valakiért akinek néha kellesz üríteni, néha otthagy. Egyszerűen nem bízol a paliban, és féltékeny vagy. Ez a te problémàd. Nem az, hogy hamarabb vissza akarta neki adni a pénzét.
Ha van közös gyerekük, akkor normàlis , hogy tartjàk a kapcsolatot, egyébként meg nem tenné, ha nem lenne köztük semmi. Amúgy az a csaj is eléggé igénytelen, akàrcsak te , ha egy ilyen tróger kell mindkettőtöknek. Elég alacsonyan van a léc...
17/18 anonim válasza:
Mekkora marha vagy. Megérdemled.
18/18 anonim válasza:
Te meg a párod csicskája vagy... Megérdemlitek egymást komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!