Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Túl reagalom?
Az a baj, hogy agyban húzod magad, aztán a kocsiban robbansz. Ott és akkor kell leoltani, mikor húzik meg forgolódik. Akkor észreveszi magát.
Elég lett volna annyit mondani, hogy nekem nem hú, mert a nagyobb mellek jönnek be. Aztán elgondolkodik. Vagy azt, hogy a fiadnak szànod? Mert te túl öreg vagy hozzà. Vagy egy ja, én is láttam, kilógott a tampon zsinórja.
Szóval beszólsz. Aztán mire a kocsihoz értek, addigra lehiggadsz. Így meg csak ezen túráztatod magad, holott a férjed már tényleg arra se emlékszik, hogy ott volt a csaj, mert azóta megnézett még ötöt, csak nem ennyire feltűnően. Sejtelme sincs, melyik miatt pattogsz. Az utolsónál nem húzott.
Köszönöm a válaszokat,nagyon rendesek vagytok!!Már attól jobb hogy elmondtam itt..legközelebb (de remélem nem lesz) befogni vetni amiket irtatok.😃
További szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!