Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt én reagálom túl vagy kinek van igaza?
Egy paraszt akit otthagynék a pcsába!
De te is gáz vagy
Szerintem ez teljesen rendben van, engem nem zavart sosem, és az exeimet sem.
Van pár ismerősöm, akiknél ez tabu és fujjognak meg pirulnak, ha épp hasonlót hallanak, na velük sosem feküdnék le.
Helyén kell kezelni. Van olyan, amit az ember nem szívesen oszt meg, vagy tudja, hogy a másik számára érdektelen, de ha valami klassz történik, vagy érdekes, akkor ugyanúgy megbeszélem a "bizalmasommal", vagy azzal, akinek érdekel a véleménye/segítsége/tapasztalata, mintha mittudomén egy vizsgaeredmény vagy családi probléma lenne.
Valami nem stimmel azokkal, akik nem mernek szexről beszélni a barátaikkal, vagy úgy tesznek, mintha valami rémes dolog lenne, nevükön sem merik nevezni a dolgokat.
Nem tudom nálatok mi volt, de szerintem az belefér, hogy a haverjainak panaszkodik, hogy már 2 hete nincs szex csak orál, mert elkaptál valamit, az viszont nem, ha mondjuk lekezelően beszél a gondodról és taglalja, mikor milyen színű szagú és állagú dolgok folynak ki belőled és ő ettől hogy érzi magát.
Gondolom érthető a különbség.
Négyessel egyet értek. A legközelebbi barátaimmal én is beszélek szexualitásról (nő vagyok). Nyilván nem olyan részletességgel mint ahogy négyes leírta.
De a szexualitás természetes, pontosan tudja mindenki hogy az emberek élnek nemi életet. Ennyi erővel egy betegségről se beszéljünk.
Szerintem jó az ha vannak az ember életében olyan bizalmasok akikkel mindent meg lehet beszélni, a párunkon kívül és ezek az emberek sokszor barátok.
Szerintem nincs benne semmi extra. De egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!