Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet, én reagálom túl?
voltunk egy buli/rendezvényen pár hónapja ahol feltünt nekem, h bnőm feltűnően néz egy srácot
mostanában felhoztam neki a témát mert azóta több bulin is tapasztaltam, és azt mondta a bnője bízta meg, h nézze a gyereket mert az féltékeny rá.
én féltékeny lettem kissé meg gyenge kifogásnak találtam, én reagálom túl ezt az egészet?
hogy milyen kifogás ez hogy bnőm azért bámul valakit mert a legjobb bnője megkérte
mert a bnőjének tetszik az a másik srác
de már túl feltűnően csinálta, stírölte és nem is egy alkalommal hanem ha közös buli volt mindig nézte a srácot bnőm...
jó de nekem szarul esik hogy bízzak meg így barátnőmben?
hogy deríthetem ki hogy valóban tetszik e neki?
Hogy nem mondja meg neked hogy tetszik a srác nem azt jelenti hogy nem bízik benned.
Csak fél hogy azzal szekálnátok, vagy biztatnátok hogy menjen oda hozzá, így úgy próbálnátok összehozni vele.
Szerintem ez a baj.
Az hogy tetszik neki az tuti mert egy lány nem néz egy olyan fiút aki nem is jön be neki.
ezt az egészet eltitkolták előlem pedig azt hittem bnőmnek fontosabb vagyok mint akármelyik barátnője
múltkor előttünk ment ez a srác az utcán és láttam a szemem sarkából hogy a barátnőm a fenekét stíröli...
:D
Hát akkor lehet jobban meg kéne válogatnod hogy kit raksz a baráti "állományodba"
Hány éves vagy amúgy?
26F
bnőm 22
Bejön neki a pasi. Nem is kicsit.
Még azt is megkockáztatom, hogy már volt is köztük valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!