Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményt! Szerintetek kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt! Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel távkapcsolatban élünk. Havonta kb 2 max 3 hosszú hétvégét töltünk együtt ami szuper:). Na de ő Folyamatosan másokkal is chatel, igaz barátként, de ez engem zavar. Most pl chatről megint van egy új ismije...egy új barátja. Amikor elmagyarázom neki h ez miért rossz akkor megérti, meg tudom h érti...de mégis mindig ugyanoda lyukadunk ki. A jéghegy csúcsa az volt amikor az egyik ismerősének msn-t csinált, hogy tudjanak beszéni, jah és a srác kicsit nyal neki. Véleményt léccike

2012. márc. 19. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
A távollétetbe szépen elcsavarják a fejét.
2012. márc. 19. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod.. ha egyszer téged szeret, lehetnek neki fiú barátai.. az hogy 1-2 srác máshogy tekint rá, nem jelenti azt, hogy ő is másként tekint rájuk. Nyugodj meg:)
2012. márc. 19. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaja túlreagálod....
2012. márc. 19. 13:01
 4/10 Betonfasz ***** válasza:
100%
Lazítsá'!
2012. márc. 19. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem jó ez a távkapcsolatos téma... De ha ilyeneken fennakadsz hogy másokkal is beszélget csak megmérgezed a kapcsolatot. Ha meg akar csalni megfog anélkül hogy pattognál.
2012. márc. 19. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért rossz,mert téged is csetről talált? Mert ebben az esetben simán beleszerethet másba is,akivel majd ha eljut a taliig hát.... megértem az aggodalmad, igazad van! :/
2012. márc. 19. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tilthatod meg, hogy barátai legyenek.
2012. márc. 19. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reagálod túl. ÉN se örülnék, ha a párom más lányokkal ismerkedne chaten, mégha távkapcsolatról van is szó. Egy ismeretlen fiú és egy ismeretlen lány nehogy csak baráti beszélgetéseket folytassanak egyymással. Szerintem ez kamu. Ha
2012. márc. 19. 15:18
 9/10 anonim válasza:
Márki!! NE legyél ennyire beteges(en féltékeny)!!!!!:D:D
2012. márc. 19. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Igaza? Dehát azt mondtad, hogy a barátnőd megérti.

Egyébként tényleg nem tilthatod el másoktól. Ha hajlandó megcsalni, akkor úgyis megteszi, ha meg nem, akkor csak az ismerősszerzésben gátolod.

2012. márc. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!