Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt! Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel távkapcsolatban élünk. Havonta kb 2 max 3 hosszú hétvégét töltünk együtt ami szuper:). Na de ő Folyamatosan másokkal is chatel, igaz barátként, de ez engem zavar. Most pl chatről megint van egy új ismije...egy új barátja. Amikor elmagyarázom neki h ez miért rossz akkor megérti, meg tudom h érti...de mégis mindig ugyanoda lyukadunk ki. A jéghegy csúcsa az volt amikor az egyik ismerősének msn-t csinált, hogy tudjanak beszéni, jah és a srác kicsit nyal neki. Véleményt léccike2012. márc. 19. 12:45
1/10 anonim válasza:
A távollétetbe szépen elcsavarják a fejét.
2/10 anonim válasza:
Túlreagálod.. ha egyszer téged szeret, lehetnek neki fiú barátai.. az hogy 1-2 srác máshogy tekint rá, nem jelenti azt, hogy ő is másként tekint rájuk. Nyugodj meg:)
5/10 anonim válasza:
Alapból nem jó ez a távkapcsolatos téma... De ha ilyeneken fennakadsz hogy másokkal is beszélget csak megmérgezed a kapcsolatot. Ha meg akar csalni megfog anélkül hogy pattognál.
6/10 anonim válasza:
Azért rossz,mert téged is csetről talált? Mert ebben az esetben simán beleszerethet másba is,akivel majd ha eljut a taliig hát.... megértem az aggodalmad, igazad van! :/
7/10 anonim válasza:
Nem tilthatod meg, hogy barátai legyenek.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod túl. ÉN se örülnék, ha a párom más lányokkal ismerkedne chaten, mégha távkapcsolatról van is szó. Egy ismeretlen fiú és egy ismeretlen lány nehogy csak baráti beszélgetéseket folytassanak egyymással. Szerintem ez kamu. Ha
9/10 anonim válasza:
Márki!! NE legyél ennyire beteges(en féltékeny)!!!!!:D:D
10/10 anonim válasza:
Igaza? Dehát azt mondtad, hogy a barátnőd megérti.
Egyébként tényleg nem tilthatod el másoktól. Ha hajlandó megcsalni, akkor úgyis megteszi, ha meg nem, akkor csak az ismerősszerzésben gátolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!