Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A volt párommal nagyon jóban voltunk, bár már több mint egy éve nem vagyunk együtt, mondhatni kialakult egy kellemes kis barátság. Néhány hete nem beszélünk egymással mert még ő sértődött meg, ezek után: Csináltam egy honlapot (életemben az elsőt) és kíváncsi voltam a véleményére, az informatika a hobbija. Lényegtelen miről szól, a témája a szerelmi kötés, amiben sem én, sem ő nem hiszünk, csak valamiről szólnia kellett, ez jutott hirtelen eszembe. Mielőtt megcsináltam volna, többször is beszélgettünk róla. Tehát átküldtem neki e-mailben a linket, odaírtam persze, hogy az oldalt én csináltam, mi a véleményed, de biztosra mentem, így SMS-ben is elküldtem neki ugyanezt a szöveget. Néhány perc múlva jött a válasz e-mail, hogy szerinte ez hülyeség, ő nem hisz benne és ne csináljam... Leírtam még egyszer, hogy az oldalt én csináltam, én sem hiszek benne és csupán szakmai szempontból kérdezem. Írt egy SMS-t: szerelmi kötés nem létezik, ne foglalkozzak ilyesmivel. Erre már nagyon ideges lettem, felhívtam és negyedjére is elmagyaráztam ugyanazt. Teljesen az volt az érzésem, hogy csak szívat. Természetesen nem értette meg amit mondtam, vagyis meg se hallgatott és csak azt magyarázta, hogy nem hisz benne és hülyeség. Kb.15 perc elteltével írt egy sms-t, hogy félreértett (de semmi elnézést) és az oldal szakmai szempontból jó. Én meg nagyon mérges lettem, hogy hogyan lehet ez, el se olvassa ezek szerint amiket írok, nem igaz, hogy csak így átsiklott felette, hogy én csináltam az oldalt. Nem buta egyébként, több diplomás, és mindketten felnőtt emberek vagyunk. Tehát leírtam, hogy nagyon szomorú, hogy ennyi idő elteltével esett le neki, pedig már egy órán keresztül magyaráztam, és a másik 10 ember akinek elküldtem a linket érdekes módon elsőre felfogta, minden magyarázat nélkül, pedig vele anno beszélgettünk erről sokat. Ezek után megsértődött, hogy én hülyének nézem (ezek szerint az is) de persze az, hogy ő lenéz engem (el se olvassa amit írok, meg se hallgat és azt magyarázta egyfolytában, hogy ne kössek szerelmi kötést-eszem ágában se lenne,mint már írtam nem hiszek benne-)az persze nem számít. Azóta szóba sem áll velem, ha írok nem válaszol, az utolsó üzenetében leírta, hogy ne is keressem többet mert nem fog reagálni és legyek azokkal akiket olyan okosnak hiszek. Szerintetek jogosan sértődött meg?
2012. márc. 21. 00:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te figyelj! Mi a rosseb az a szerelmi kötés?
2012. márc. 21. 00:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként itt az újabb példa, hogy az ész nem feltétele a diplomának. :)
2012. márc. 21. 00:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Most...mivan?

Berágna rám az exem, azért, mert ő egy idióta... hát hol nem sz.rom le, de úgy komolyan? Szereted még, vagy mit számít ez??

Hagyd rá, ha hülye, akkor hülye...

2012. márc. 21. 01:00
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezen nagyon jót nevettem :) De tényleg :D

Keress rá neten, de igazából teljesen mindegy mi az, mert nem ez a lényeg. Tehát írhattam volna azt is, hogy csináltam egy honlapot amiben ufokról van szó de ő nem hisz benne, de nem is kell hinni mert én sem hiszek csak maga az oldal kinézete számít.

2012. márc. 21. 01:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen. Nem értem miért zaklatod a szerelmi kötéssel, amikor ez egy szemen szedett butaság.
2012. márc. 21. 01:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Sem ufók sem a szerelmi kötés nem létezik.
2012. márc. 21. 01:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Látom te is hasonló kategória vagy, aki csak néz de nem lát. A kedvedért külön leírom még egyszer. Nem hiszek a szerelmi kötésben, de ez egy olyan téma aminek se eleje se vége, tehát sokat lehet róla írni, és nem az a lényeg miről szól a honlap, ennyi erővel kiskutyákról is szólhatott volna, akkor legfeljebb azt mondta volna, hogy ne vegyek kutyát.

A problémám az, hogy fel se fogta mit írtam, mit mondtam.

2012. márc. 21. 01:09
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

"Kb.15 perc elteltével írt egy sms-t, hogy félreértett (de semmi elnézést) és az oldal szakmai szempontból jó."

én úgy olvasom felfogta, viszont TE nem! Csak fújod a magadét.

2012. márc. 21. 01:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja, igen írt. Meg még egyet, hogy ne írjak soha többet és ne is keressem egyáltalán.
2012. márc. 21. 01:24
 10/13 anonim ***** válasza:

hát, nekem csak az jutott eszembe, hogy soha nem csinálnék olyan témáról honlapot, amiben nem hiszek, és amit ökörségnek tartok:)

de hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, ő a hülye:D

majd megnyugszik

2012. márc. 21. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!