Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza lehet, én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lehet, én reagálom túl?

Figyelt kérdés

voltunk egy buli/rendezvényen pár hónapja ahol feltünt nekem, h bnőm feltűnően néz egy srácot

mostanában felhoztam neki a témát mert azóta több bulin is tapasztaltam, és azt mondta a bnője bízta meg, h nézze a gyereket mert az féltékeny rá.

én féltékeny lettem kissé meg gyenge kifogásnak találtam, én reagálom túl ezt az egészet?

2012. ápr. 3. 09:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

tudom de zavar, mert bizonytalanságban tartanak úgy érzem

neked hogy esne ha a párod más valakit nézne?

2012. ápr. 3. 10:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: Jaj úgy nem szeretem az ilyen vészmadarakat, mint te. Miért kéne egyből arra gondolni, hogy már volt köztük valami..?? Feleslegesen idegesíted magad kedves kérdező, persze abban igazad van, hogy előtted nem kéne, hogy más srácokat bámuljon a barátnőd, de hidd el, hogy ha nem vagy ott, akkor is ugyanúgy csinálja. Én 4 éve vagyok együtt a barátommal, és én is ugyanúgy megnézem a fiúkat, mert nőből vagyok, persze én nem előtte csinálom. Ülj le a barátnőddel, beszéljétek meg, hogy téged ez zavar, és hogy ne előtted csinálja. Ennyi. Hiszen ha belegondolsz, te is ugyanúgy csinálod nem? Te is ugyanúgy megnézed a lányokat, csak hát igen, ezt diszkrétebben kéne, és amikor a barátommal vagyok, akkor ez a téma tabu.
2012. ápr. 3. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!