Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki volt igaza, vagy én reagálom túl?
Őszintén? Kivágnálak a pasi helyébe, mint macskát..
Tudod kinek hisztériáznál és dirigálnál a saját otthonába..Még az is lehet, hogy a pasi helyébe még jól nyakon is öntöttelek volna.
Ja, igen, valóban, viszont az exe firkálmányaival élejen együtt a faxom. Ha nem tud tőle megszabadulni, akkor lakjon ott egyedül.
Szerinted akkor csak az én otthonom is, mikor takarítani kell, vagy költeni a házra. Mikor meg nem tetszik a firkálmány a falon, és el akarom tüntetni, akkor csak az ő háza mi? Barom!
Az exe az élete része volt, pontosan mint egy rokon. Nem lehet kitörölni és felülírni.
Ha neked ez rosszul esik, akkor csak a szűz fiúk maradnak neked, mint potenciális partner. Vagy a haragban esetleg gyűlöletben exeiktől elváló pasik.
Téged azért bánt a múlt, mert nem értékeled magadat semmire. Gyakorlatilag amit csinálsz, az elég tinis. A exe firkálmányainak értékét többre tartod a saját lényednél. Nem vicces?
Szerintem neked önbizalom tupír kéne, mert ahogy most állsz saját magaddal az még az átlagot sem éri el.
Túlreagáltad. Nem azért nem festette le, mert fontosak neki még azok a feliratok, hanem azért mert tényleg leszarja őket és nem is foglalkozik velük.
Legyen már egy kicsit több önbizalmad. Veled van, téged szeret, ne Te foglalkozz már az ex-nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!