Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Neki volt igaza, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki volt igaza, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Párommal az összeköltözésünk előtt úgy döntöttünk, hogy az ő házában fogunk lakni, mert az nagyobb. (Nekem kisebb lakásom van). Ebben a házban élt együtt 3 évig egy nővel, akit megismerkedésünk előtt kb. 5 évvel dobott ki. Végig hallgattam az egész történetet elejétől a végéig, és alapból idegesít már az is, hogy folyton előjön a nő valamivel kapcsolatban. Néha már olyan, mintha valami távoli rokon lenne. Másfél éve vagyunk házasok. Kb. úgy egy éve kimentem a műhelyébe, ahol bütykölni szokott, és megláttam, hogy a falak össze vannak firkálva. Az említett hölgy rajzolgatott szívecskéket, irogatott ilyen "szeretlek", meg "macikám" dolgokat. Akkor megkértem, hogy tüntesse el a falakról, mert engem zavar. Már akkor mondta, hogy hát ennek semmi jelentősége, nem kell ebből fesztivált csinálnom. Elkaptam egy flakon festéket, és néhány feliratot átfirkáltam, majd kértem, hogy a többit is legyen szíves tüntesse el. Azóta talán egyszer voltam ott, úgy fél éve, megint kértem, hogy a firkálmányokat fesse át, mert nekem rosszul esik, ha belépek, ezeket látni. Tegnap beugrottam megint, és semmi változás. Szóltam, hogy fesse már át, erre azt reagálta: "ha annyira zavar, akkor fesd át magad". Mondtam neki, hogy én azt szeretném, ha ő tüntetné el önszántából. De ha nehezére esik, akkor inkább hagyjuk a p...ba az egészet. Mérgesen rámförmedt, hogy: "ezért jöttél ide, hogy provokálj?" Nagyon rosszul esett. Este a házban mondtam is neki, hogy felőlem oltárt is állíthat annak a nőnek, már nem érdekel. Mérgesen nézett, de nem szólt semmit, csak hogy őt ez nem érdekli. Erre rávágtam, hogy "majd érdekel, ha én is teleírom a szoba falát az exeim nevével." Erre felpattant, kiment a műhelybe és átfestett mindent. Reggelre sem múlt el a csalódottságom, megingott a bizalmam, és el vagyok keseredve, hogy miért nem lehet ebben a kacsolatban, hogy csak MI vagyunk, más nem. Szerinte én reagálom túl... Mi a véleményetek?

2013. aug. 6. 07:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"Engem bosszantott egy ideig, párom meg csak nevetett rajta, hogy "mi van ostoba, fáj, hogy van tőled jobb is?""

Én itt álltam volna fel, s hagytam volna ott!

Azért ez már túl megy az "emlékbe megtartom az exemtől kapott valamiket, mert a múlt is az életem része" felfogáson.

2013. aug. 6. 18:29
 52/55 A kérdező kommentje:

A párom azt a nőt kiemelte a sárból. Haza vitte, munkát talált neki egy gyárban, az meg összetette magát másik pasival, azt hazudva, hogy nincs senkije. Biztos nekem is fájna, ha valaki ilyen hálátlanul elbánt volna velem, biztosan én is úgy vélekednék róla, hogy "ostoba", és talán meg is vetném a mai napig. De a páromat nem terhelném vele, az biztos.

Az ex árnyékában megöregedni? Pont ez az, amire nem vagyok hajlandó... és látod, hogy mennyien lehiszisp...áznak miatta.

Ha rövid időn belül nem változik semmi, biztosan összecsomagolok.

2013. aug. 6. 18:36
 53/55 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint ez a nő még mindig a jelenben van a párod életében (lelkileg gondolom)és messze nem zárta le. És nem hiszem, hogy elég érett és alkalmas egy normális párkapcsolatra amire te már nyilván vágysz. Ráadásul ha valaki így beszél a volt szerelméről, az sem vet túl jó fényt rá. Sajnos jó ösztöneim vannak és általában bejön amit mondok. Én lelépnék a helyedben, nem kínlódnék se a pasival sem az exével. Kell ez neked?
2013. aug. 6. 18:43
 54/55 anonim ***** válasza:
Nem ragáltad túl, még nem zárta le a múltat. Valószínűleg még fáj neki, hogy a nő lelépett, becsapta...nem biztos, hogy megérdemel téged!!!
2013. aug. 6. 20:19
 55/55 anonim ***** válasza:
50-nek igaza van sajnos. Ha ilyet mond egy férfi egy nőnek, akkor az azt jelenti hogy nem szereti, nem tiszteli. Ha egy nő meg ilyet szó nélkül hagy, az meg azt jelenti, hogy a nőnek nincs önbecsülése, és azt tesznek meg vele amit akarnak. Úgy ott hagytam volna erre a mondatra a pasit mint a szél. Gondolod, hogy egy ennyire bunkó változni fog valaha is? Egy percig sem maradnék ilyen emberrel.
2013. aug. 13. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!