Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki volt igaza, vagy én reagálom túl?
Nálunk is előfordul, hogy szóba kerülnek az exek.
Sőt, mind a ketten rendszeresen össze is futunk velük.
Intelligens emberek között ez egyáltalán nem okoz problémát.
Az ok nélküli féltékenység csak a nagyon ostoba emberek szokása...
Ez így van! Csak nem tudhatjuk, hogy náluk milyen beszélgetés alkalmából kerül elő az ex!
Pl. Drágám!Ezt a rétest a Kati jobban megsütötte! Megkérdezzem tőle, hogy milyen recept alapján dolgozik?
Hát nem tudom. Sem én, sem a férjem nem őrizgetünk se fényképet, se plüssmacikat se mütyürkéket az exektől. Biztos velünk van a baj. Ez a MI közös otthonunk és nincs benne helye a volt szerelmeknek, semmilyen szinten. Nincs rá igényünk. Őszintén szólva erősen csodálkoznék, ha azon kapnám a férjem, hogy merengve nézi a volt barátnője képét és közben nagyokat sóhajt, mélabús tekintettel...de örülök, hogy ezek másoknak tök természetes dolog, nekem nem lenne az. Összehasonlítani pedig hülyeség azzal amit rokonoktól, barátoktól kap az ember.
Egyetlenegyszer találtam egy cipőt a volt barátnője után, engem jobban sokkolt mint őt, de rövid habozás után kivágtam a szemétbe. Jólesett. :)
Hagyjuk már ezt az új életet kezdeni baromságot...
Miért kéne valakinek komplett új életet kezdeni azért, mert szakított egy exével??
Nekem ilyet mondana egy nő kiröhögném és elmennék sörözni a haverokkal...
"Neki volt igaza, vagy én reagálom túl?"
XDDDD IQ bajnok lehetsz...
Köszönöm a válaszokat. Látom, azért akadnak olyanok is, akik átlátják a helyzetet. Egy kicsit sem érzem, tartom magam unintelligensnek, és sosem bíráltam a hozzám hasonlókat, akik nem hajlandók beengedni a hétköznapjaikba az ex emlékét. Nem az agyát akarom kimosatni, csak én nem vagyok kíváncsi a másik nőre. Én is voltam előtte szerelmes, nem is egyszer, mégsem őrizgetek tőlük semmit. Elmúlt, szakítottunk, lezártam, nem érdekel mi van vele. Idegen a számomra. Ha találkozunk köszönök... ennyi! Sosem hittem abban sem, hogy "legyünk barátok!" Minek? Nem hinném, hogy az új párok szívesen hallgatnák egy sörözés alkalmával a közös story-kat. Persze teljesen más, ha van közös gyerek. Ott fontos (lenne) a mormális viszony, bár azt sem kell túlzásba vinni.
Azt még nem is írtam le, hogy az ex iránti allergiám abból indult, hogy idióta leveleket irogatott (nekem is) a FB-on. Le is lett tiltva a p...a. Engem bosszantott egy ideig, párom meg csak nevetett rajta, hogy "mi van ostoba, fáj, hogy van tőled jobb is?" Már akkor kértem, hogy zárjuk ezt le, mert elmegyek utána, és nyakon verem. Az én idegeim sincsenek kötélből. Nem arra vágyom, hogy még egy év után is ezzel kelljen foglalkoznom. Lehet, hogy nem szép dolog, de határozottan megkértem, hogy utoljára szólok, hogy mától előttem ne beszéljen róla, ha van még valami ügyük, akkor zárja le. Sőt, azt is felajánlottam neki, hogy eladjuk a lakásomat, és elköltözünk egy nagyobb házba, ami már tényleg csak a miénk, és nem valami h**ye ex után költöztem be.
Após is egyszer benyögte, hogy "mikor itt lakott a..." Most meg csodálkozik, hogy ha jön, inkább megyek csinálok valamit, hogy ne kelljen beszélnünk. Nekem ne szidja, ha akkor jó volt, most már ne blamálja, főleg ne nekem.
aha
Bocs kérdező, de te nem látod a fától az erdőt.
Hogy a párod sem 100 az tutti. Értelmes férfi ilyet nem mond:
mi van ostoba, fáj, hogy van tőled jobb is?
De értelmes nő ezt nem tűri.
Én kezdem azt érezni, hogy te az ex árnyékában fogsz megöregedni. És tetszik vagy sem ezt te választottad magadnak. Mert hittél benne, hogy változni fog bármi.
Innentől inkább szánni való a történet, ha belegondolok ,hogy lehettél volna egy megbecsült boldog nő is.
No mindegy nem az én életem. Jó túlélést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!