Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ö vagy én reagálom túl? Kinek van igaza?
Kiskorom óta TV-zéssel akarok foglalkozni, elsősorban a műsorvezetés, szinkron és rádiózás érdekel. Folyamatosan kerestem a lehetőségeket de felsőoktatási szinten ezt tanulni nagyon drága lenne, így most "normális szakmát" tanulok az egyetemen, de mellette állandóan nézelődöm hátha van valami képzés. Végre találtam egy tök jó lehetőséget, egy művészeti képzés a TV-zés legnagyobb alakjaival, jelentkeztem és ki is választottak a 15-be. Nagyon örülök neki, izgatott is vagyok a barátom azonban nemhogy nem örül velem, borzaszót lehangoló. Egyáltalán nem akarja hogy ezt csináljam, mert szerinte a médiában szereplők "médiaprostituáltak mind" és nem akarja hogy ilyen VV6 meg Éjjel Nappal Budapest színvonal mellett fusson a nevem. Eleve nem ez a célom és jól össze is vesztünk ezen. Ez az én életem, kiskorom óta ezt akarom és mondtam neki hogy sajnálom de nincs beleszólása. Most kinek van igaza...? Jogosan kaptam fel a vizet? Így most akárhányszor szóba kerül ez a téma mindig puffog.
19/L
Ha ez az életcélod, akkor jogosan várod el, hogy támogasson.
De tényleg.
Az megint másik kérdés, hogy nehéz szakma :) (nagyon)
Mivel ez az álmod, támogatnia kéne
Nem baj hogy elmondja a véleményét, akkor se ha negatív, de támogathatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!