Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl reagálom?
A Barátom elment "nyaralni" Horvátországba .. 27 dikén .. És holnap jön haza .. azaz 10-dikén . Ezalatt az idö alatt 2 szer beszéltünk talán .. én mindig kersetem messengeren .. telefonon sms-eztem neki .. Volt amikor válaszolt és volt h csak megnézte . De a válaszai is csak anyi volt h " minden ok "
Szerintetek aggodnom kéne ? vagy csak tul sok vagyok neki és szeretne kikapcsolodni .. Minden esetre .. már másfél honapja nem láttuk egymást .. És már hiányzik és rosszul esik h igy viselkedik .. !!! Túl reagálom ?
Vagy a nyaralást szeretné élvezni és a családjával foglalkozni, és nem a telefonon lógni egész nap. Békén kellett volna hagynod, nem vagytok házasok, nem kötelessége minden percéről beszámolni neked.
Az viszont baromi idegesítő, mikor az ember pihenne, szórakozna, de ki kell kapcsolnia a telefonját, mert különben az otthon unatkozó barátnője folyamatosan zaklatja.
De ha már a nyaralás előtt sem találkoztatok egy hónapig, akkor nem is értem, mit vársz ettől a kapcsolattól. Már ha ezt annak lehet nevezni. Jártok egyáltalán, vagy csak te hiszed ezt?
3-as: EZT honnan szedted?!?!?
"Másfél holnapja feléd se néz"
Akárhogy szßamolim is, ez max két hét, nem másfél hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!