Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl reagálom?

Figyelt kérdés

A Barátom elment "nyaralni" Horvátországba .. 27 dikén .. És holnap jön haza .. azaz 10-dikén . Ezalatt az idö alatt 2 szer beszéltünk talán .. én mindig kersetem messengeren .. telefonon sms-eztem neki .. Volt amikor válaszolt és volt h csak megnézte . De a válaszai is csak anyi volt h " minden ok "

Szerintetek aggodnom kéne ? vagy csak tul sok vagyok neki és szeretne kikapcsolodni .. Minden esetre .. már másfél honapja nem láttuk egymást .. És már hiányzik és rosszul esik h igy viselkedik .. !!! Túl reagálom ?

2018. júl. 9. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Az én meglátásom szerint ez már nagyfokú tiszteletlenség a barátodtól, ahol igaz, őszinte szeretet van ott a párok érdeklődnek egymásról.és nem nagy ívbe lesz.rják a másik fejét, . Mióta vagytok együtt, ha kérdezhetem?

Szerintem részéről ez nem egy komoly kapcsolat. . .

2018. júl. 9. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Ti nem vagytok egy par.
2018. júl. 9. 21:48
 13/18 A kérdező kommentje:
egy Éve vagyunk együtt . Azért nem találkoztunk másfél honapja mert külföldön dolgozik.
2018. júl. 9. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Vaan neki már új azért vagy te mellozve..
2018. júl. 9. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ő részéről ez a kapcsolat már halott, beszélj vele szemtől szembe ha teheted, de ne éld bele magad, valószínűleg nem meri elmondani és inkább sunyít egyet..elég szánalomra méltó dolog ez tőle, de itt most neked kell észnél lenni, én erre a "kapcsolatra" egy percet se áldoznék többet. De te érzed. Először is egy őszinte beszélgetés,szemtől szembe- mert így legalább látod a szemeit...bele tudsz olvasni hogy igazad mond e.
2018. júl. 10. 12:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Haza jött tegnap és megbeszéltünk mindent <3 Hülye voltam és tul reagáltam .. az Anyával az apjával meg a kis tesoival volt és ráadásul hajoztak a hajon meg nagyon sok munka van.. és volt h csak este jutot telefonhoz . vagy még akkor sem bocsánatot kért és megbeszéltük h mostantol sokkal több időt szánunk egymásra <3
2018. júl. 11. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Na hát legyen úgy is ahogy megbeszéltétek.

Kívánok sok jót és boldogságot a kapcsolatotoknak!

2018. júl. 11. 10:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :)
2018. júl. 11. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!