Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg anyuci pici fia, vagy csak én reagálom túl?
Párommal hét éve vagyunk lassan együtt én 25 L ő 28. Sajnos azt hiszem rá is illik a mondás, hoyg "anyuci pici fia". Akárhányszor átjön hozzánk anyukája rögtön telefonál és megkérdezi, hogy hol van. Persze hol máshol lenne este 10-kor, mint a barátnőjénél. Szóval minden nap felhívja és beszélnek amikor nálam van hétvégén. Ez nem zavart, mert igazából nem is tudom, hogy mi a normális, de egyszer egy hétre lementünk nyaralni a nyaralójukba úgy, hogy csak ketten vagyunk. Barátom már másnap rosszul lett, úgyhogy gyógyszer kellett neki. Kihúzta a gyógyszeres fiókot de instant már be is csukta és mondta, hogy inkább felhívja anyukáját, mert nem tudja, hoyg hol van az algopiryn. De én tudtam, hogy a fiókban van, kihúztam rögtön meg is találtam, odaadtam neki, bevette, aztán szólt anyukájának. Ekkor ment a forró drót, többszörös telefonálás oda-vissza, aztán kihívta a mentőket a barátomnak... XD Hányt, mert valami rosszat ehetett. Na mindegy.. csináltam neki teát, de ő kizárólag csak egy fajtát iszik és az a Sir Morton, úgyhogy a gyümölcsöset megittam én és neki csináltam Sir Mortont, viszont beleejtettem véletlenül a teafiltert, mire ő mondta, hogy az mennyire mérgező, ha beleejti valaki és, hogy ő " Nem akar még jobban beteg lenni". Jól van mondom... kihalásztam gyorsan a filtert aztán az igazi citromot belefacsartam a teába ( Mert neki a bolti citromlé nem jó ) ezzel viszont az volt a gondja, hogy túl korán tettem bele és a forróság megöli a c vitamint és így nem ér semmit az igazi citrom a teába. Azt később kell beletenni. Mondta ezt úgy, mintha a halálán lenne, pedig én is sokszor hánytam már, mert elrontottam a gyomrom, vagy mentem lázasan iskolába, mert fontos volt és soha senki észre sem vette rajtam. Mondjuk nem is panaszkodtam és játszottam rá.
Nemrégen volt anyukájának a névnapja egyébként és mondta, hogy egy valamiyen speckó gyertyát szeretne. Meg is vette neki barátom, de aztán kiverte a balhét és hatalmas sértődés volt, hogy ő mennyi mindent tesz érte és csak ennyit kap. Aztán pár napig mosolyszünet, barátomat gyötri a bűntudat, hoyg ő tényleg milyen gonosz volt az anyukájával és elment neki még venni ajándékot és akkor megbocsájtott. Mindez még csak a töredéke annak amiket átéltem mellette és arra vagyok kíváncsi, hogy ez tulajdonképpen normális dolog? Túlreagálom? Vagy ha összeköltözünk ez csak rosszabb lesz?
Kérdező, Te most közröhej tárgyává akarod tenni a barátodat vagy szereted még?
Ha az első, akkor szakíts vele, mert nem szereted őszintén.
Kigúnyolni bárkit ki lehet, de problémát megoldani már sokkal nehezebb.
Sajnos nem fogsz tudni rajta változtatni. Őt ilyennek nevelték, tényleg eléggé anyuci kisfia, de vagy elfogadod ilyennek, vagy nem. Nyilván többször beszéltetek már erről, ha akart volna, vagy tudott volna, már változtatott volna kicsit.
Egy kapcsolatban mindkét félnek kellene kicsit csiszolódni a másikhoz, te látod, ő mennyire partner ebben. Meg te érzed, mennyire tudod elviselni hosszútávon a természetét.
Fura pasi...,szerintem nem azaz igazi klasszikus férfi.
De nektek kell megoldania dolgokat így ,ha összeköltöztök rosszabb lesz.
29F
Ha fel akar nőni, ha később családot akar, azért kellene kicsit változnia.
Nem hagyatkozhat teljesen az anyukájára mindenben, nem ez a természetes. Szép a jó családi kapcsolat, de a majomszeretet egy bizonyos határon túl nem egészséges.
... Csak sajnos valószínűleg ő ennek ellenére sem fog változni.
A tapasztalataim szerint összeköltözés után ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!