Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BPetrus kérdése:
Szerintetek én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A párommal elmentünk wellnessezni a hétvégén. Pénteken autóba ültünk, és megkért, hogy álljak meg annál az étteremnél ahol a volt felesége dolgozik, mert tartozik neki 1200 forinttal. Kérdeztem tőle, hogy nem-e ér rá jövőhéten, tudtommal így is van nála egy csomó pénze. Mondta, hogy nem, neki ezért a pénzért egy órát kell dolgoznia. (De közben meg szórja a pénzt.) Nekem nagyon rosszul esett. Korábban már elhagyott miatta 3x, mindig visszament hozzá. Szerintetek én reagálom túl? Csak azt nem értem miért nem ér rá jövőhéten, amikor úgy is fognak találkozni. És, hogy pluszba van nála pénzügyileg..2018. aug. 20. 14:07
1/18 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért tartozott neki pénzzel, miért kell tartania a kapcsolatot a volt feleségével?
2/18 anonim válasza:
Dugnak is tuti amúgy, ha ez megnyugtat.
3/18 anonim válasza:
3x elhagyott miatta es te 3x visszafogadtad. Gratula. Lesz ez meg tobb is.
4/18 A kérdező kommentje:
Mert evett egy gyrost, abban az étteremben ahol ő dolgozik.
2018. aug. 20. 14:10
5/18 anonim válasza:
Miért van az, hogy ti nők összeálltok mindenféle phasszal, a normálisakat lesza rjátok, aztán idejöttök sírni? A kérdés természetesen költői.
6/18 anonim válasza:
Minek kell abba az étterembe mennie, ahol a volt neje dolgozik?? Szerintem átver téged.
7/18 anonim válasza:
Elhagyott miatta háromszor? Akkor nem vagy normális, hogy vele vagy.
8/18 anonim válasza:
3× elhagyott, de még vele vagy. Gratulálok. A hátad mögött folyamat dugnak, és te erre áldásodat is adod. Legalább mindhárman boldogok vagytok.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem dugnak, az tuti, a nő palotapincsinek kezeli. De van egy olyan érzésem, hogy legbelül őt szereti.
2018. aug. 20. 14:19
10/18 anonim válasza:
Már 3x elhagyott miatta és még mindig tart a kapcsolat. Már bocs, de Te tényleg ennyire birka vagy?
"A világon két dolog végtelen. Az emberi butaság és a világegyetem. De az utóbbiban nem vagyok teljesen biztos"...Einstein
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!