Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom és a szülei szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a szülei szerint sokat "logók a páromon". Szerintetek is? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal nem lakunk együtt.Mind a ketten dolgozunk, néha késő estig is. A munkám miatt sűrűn van olyan hogy 2-3 hétre is elutazok addig nem talalkozunk. Este általában egymasnál alszunk mikor itthon vagyok (az kb 1 óra: tusolas, beszélgetés, vacsora Azutan alvás mert a párom mindig hulla faradt). Hétvégén delutan szoktunk egyutt lenni, de a párom elég sűrűn csinál programot nélkülem Es akkor nem talalkozunk. Amikor velem van akkor sem az igazi mert nem igazán törődik velem azert is vágyok arra hogy többet egyutt. A szülei beszóltak múltkor hogy jo hogy dolgozok mert legalabb hagyom a párom hogy haladjon a munkával és nem tartom fel. A párom is azt mondja tul sokat logók rajta és zavarja. Nekem ez is kevés, nem törődik velem ugy mint régen de nekik tul sok. Nem tudom mit tudnék tenni mert szeretem.
2018. aug. 11. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szakíts
2018. aug. 11. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szülei mit pofáznak bele? Ez se érthető. Dolgozik egész héten, akkor a hétvégéjét már hagy ossza be magának. Egyébként nagyon keveset találkoztok, ha neki ez is sok, minek akar kapcsolatot? Jó vége nem lesz.
2018. aug. 11. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez sok neki, akkor egyértelmű, hogy sosem fog "szintet lépni" a kapcsolatotok, nem lesz összeköltözés...stb. Igazából sok értelmét nem látom, más az igényetek.
2018. aug. 11. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret téged ez a pasas.

A szülei sem, de az mindegy.

2018. aug. 11. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehát összejártok dugni, meg néha együtt vagytok.

Ez nem kapcsolat :D

2018. aug. 11. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Èn a szülei véleményét magasról leszarnàm. Akkor érdekel ha megkérdezem, egyébként nem. A pasit pedig kidobnàm ha ezt mondanà nekem. Nem kötelező pàrkapcsolatban élni, de ez a bohóckodàs amúgy nem is az. Ez egy rossz vicc. Te se gondolhatod komolyan, hogy ez egy pàrkapcsolat, csak összefut veled dugni amikor kedve szottyan, te meg ugrasz. Szereted ha megalàznak?? Semmibe vesznek? Néha üríteni kellesz, nem többre. Vedd észre!
2018. aug. 11. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen minimális időt töltötök együtt, azt én nem is nevezném kapcsolatnak. Ennél kevesebbet már nem is tudnátok együtt lenni. És ez túl sok a barátodnak?! Akkor minek neki barátnő? A szüleinek pedig semmi közük a kapcsolatotokhoz, nem kéne beleszólniuk.
2018. aug. 12. 16:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Mégis mit számít, hogy mi mit gondolunk? Hiába írom,hogy á szerintem ez egyáltalán nem sok, ha egyszer a párodnak ez fullasztó. Sokat nem tehetsz, vagy beletörődsz vagy keresel olyat akinek az igényei a tièddel hasonlóak. Hiába momdod neki hogy a gyakorin 10/9 ember szerint ő a hülye... Ha neki ennyi az igénye, akkor ennyi. Fejre is állhatsz. De magadat sem tudod megváltoztatni és nem is kell. Akkor kéne csak, ha 1 órát, napot nem bírnál ki nélküle vagy óránként hivogatnád.
2018. aug. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!