Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom és a szülei szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a szülei szerint sokat "logók a páromon". Szerintetek is? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal nem lakunk együtt.Mind a ketten dolgozunk, néha késő estig is. A munkám miatt sűrűn van olyan hogy 2-3 hétre is elutazok addig nem talalkozunk. Este általában egymasnál alszunk mikor itthon vagyok (az kb 1 óra: tusolas, beszélgetés, vacsora Azutan alvás mert a párom mindig hulla faradt). Hétvégén delutan szoktunk egyutt lenni, de a párom elég sűrűn csinál programot nélkülem Es akkor nem talalkozunk. Amikor velem van akkor sem az igazi mert nem igazán törődik velem azert is vágyok arra hogy többet egyutt. A szülei beszóltak múltkor hogy jo hogy dolgozok mert legalabb hagyom a párom hogy haladjon a munkával és nem tartom fel. A párom is azt mondja tul sokat logók rajta és zavarja. Nekem ez is kevés, nem törődik velem ugy mint régen de nekik tul sok. Nem tudom mit tudnék tenni mert szeretem.
2018. aug. 11. 10:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
Mivel sikerült kívívnod a szülei maximális ellenszenvét írányodba? inkább ezt írd le, hogy normális válaszokat tudj kapni.
2018. aug. 11. 10:55
 2/18 A kérdező kommentje:
A szülei szerint feltartom a párom a találkozással, helyette inkabb dolgozhatna (pl hétvégén delutan)
2018. aug. 11. 10:59
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
2 A valódi okot írd le, ahonnan kezdődőtt a probléma.
2018. aug. 11. 11:03
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

A párodnak valamiért "több térre van szüksége" és azért nem akar veled lenni mert változtak az érzései.

Beszélj vele erről, hallgasd meg őt is, hogy ő mit érez és miért gondolja ezt. Melós, de ki lehet jutni ebből

2018. aug. 11. 11:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyszerűen nem akar csak 1-2 napot találkozni egy héten, mert jobban szeret egyedül lenni
2018. aug. 11. 11:05
 6/18 anonim ***** válasza:
98%

A probléma gyökere az, hogy ez nem egy mély, komoly kapcsolat. Jó, ha vagy neki, ott félretéve tartalékba, ahonnan ha épp nincs jobb dolga, elővehet, de mindössze ennyire tart téged. Kicsit durvábban fogalmazva: nem szerelmes, de jó, hogy van, akit ha akar, meg tud d*gni.

Egy valódi kapcsolatban nem azon igyekezne a párod, hogy minél kevesebbet kelljen veled lenni.

2018. aug. 11. 11:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szülei beszólnak- Ha ő szó nélkül hagyja,hogy a kapcsolatotokba beleszóljanak,akkor nem áll ki melletted.

Ha együtt vagytok sem törődik veled- Ez biztos jele annak,hogy neki nem számít ez a kapcsolat.

Nélküled csinál programot- Mellőz és nem hiányol.

Azt mondja,túl sokat lógsz rajta- A kb alig eltöltött időt sem akarja veled tölteni.

Szerintem itt nincs mit ragozni... Az a fiú nem szeret téged,nem számít neki a kapcsolatotok. Megpróbálhatod megbeszélni és rendbe hozni,de én nem aláznám magam. Egy ilyenért nem érdemes küszködni.

Egyenes úton jelenteném ki,hogy akkor most igazán egyedül lehet. Csendben szakítanék és tiltanám mindenhonnan. Az ilyesféle emberekre nincsen szükséged. Érzelmileg csak lehúz és kiutál az életéből. Keress egy olyat aki tényleg szeret és valóban veled akar lenni.

2018. aug. 11. 11:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta egyszerűen nem akar csak 1-2 napot találkozni egy héten, mert jobban szeret egyedül lenni"

Nekem ez a mondat bőven elég lenne ahhoz, hogy lelépjek végleg, szerelem ide vagy oda.Egyoldalú kapcsolatban nem nyűglődnék feleslegesen.Ha egyedül jobban szeret lenni, akkor én nem állnék az útjába.Keressen más hülyét, akivel szórakozhat.

2018. aug. 11. 11:21
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
A szülőket le kell szarni. Ha viszont a párod mondja az együtt töltött időt túl soknak, ami szerintem éppenséggel nagyon kevés, akkor be kell vele fejezni.
2018. aug. 11. 11:30
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
A leírásod alapján ez nem párkapcsolat, csak szexkapcsolat.Az utóbbi is csak akkor van meg, ha ő akarja.Itt nincs min tovább törni a fejed.
2018. aug. 11. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!